Luka Jović
twitter/RealMadridPics_
Luka Jović

twitter/RealMadridPics_

Luka Jović, Foto: twitter/RealMadridPics_

Odbrana Portugala, nadamo se svi, videće šta sve može Luka Jović. Odbrana Crvene zvezde, na sreću njenih navijača, neće imati tu priliku u grupnoj fazi Lige šampiona.

Popust na cene paketa karata za Ligu šampiona i za članove!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.09.2019. 19:41 Ovaj popust se odnosi samo na jedan paket karata koji kupuju aktivni članovi koji nisu vlasnici sezonskih karata. gužva ispred stadiona "Rajko Mitić", Foto: FK Crvena zvezda Na inicijativu članstva, FK Crvena zvezda odlučio je da svim članovima koji su na današnji dan, 4.

A nije da Luka Jović nije priželjkivao da se nađe na stadionu na kojem je počeo svoj profesionalni put.

- Pet godina života bih dao da smo izvukli Zvezdu. Kada sam video da su ostale još dve ekipe, Galatasaraj i Zvezda, molio sam boga da crveno-beli budu sa nama.

Marković pun motiva za novim dokazivanjem! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.09.2019. 16:55 - 04.09.2019. 17:13 Marković je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom. Lazar Marković, Foto: FK Partizan Povratnik u redove FK Partizan Lazar Marković rekao je da je uzbuđen kao kada je prvi put sa crno - belima potpisao ugovor i poručio da je poslušao srce.

Neverovatno iskustvo bi bilo da sam sa najvećim klubom na svetu došao da igram meč Lige šampiona na „Marakani“. Krivo mi je što u ovom periodu nisam igrač Zvezde, ali možda se i vratim - počeo je priču za „Sport plus“ Luka Jović.

Nije bio na meti  ucena: Luka Jović

Aleksandar Dimitrijević

Luka Jović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Potom je talentovani napadač skenirao rivale crveno-belih u grupi B Lige šampiona.

Luka Milivojević: Portugal nam stiže u nezgodnom trenutku!

AUTOR: Tanjug / S.I. DATUM I VREME: 04.09.2019. 10:39 - 04.09.2019. 11:18 Srbija u subotu čeka Portugalce na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije igra u Luksemburgu. Luka Milivojević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Povratnik u fudbalsku reprezentaciju Srbije Luka Milivojević, pred meč kvalifikacija za EURO 2020 protiv Porrtugalije u Beogradu, rekao je da im rival dolazi u nezgodnom trenutku, ali da se nada pozitivnom rezultatu.

- Protiv Bajerna će im biti teško. Poznajem trenera Nika Kovača, njegove ekipe uvek idu do kraja, ako mogu, daju i deset golova. Zvezda će pružiti dobar otpor svima i osvojiti više bodova u grupi nego prošle sezone. Siguran sam da će ostvariti pozitivan rezultat protiv Bajerna i Totenhema na „Marakani“.

Zidan veruje u mene

Luka Jović traži svoje mesto u Realu, a trener Zinedin Zidan mu sve češće pruža šansu.

- Posle peha na pripremama, kada sam se povredio, sada je mnogo bolje. Treniram sa najboljim igračima i učim od njih, ali nisam došao u Real da bih sedeo na klupi. Godi mi to što Zidan veruje u mene. Razgovarao sam sa njim pre nego što su se pojavile one vesti da ću na pozajmicu, što nije imalo veze sa istinom, Zidan mi je rekao da veruje u mene - tvrdi Jović.

Već u subotu, mladi centarfor će imati priliku da pokaže svoj raskošni talenat. Rival u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo biće aktuelni prvak Starog kontinneta i osvajač Lige nacije - Portugal.

Zidan i Jović

twitter/BlancosDan DPA /PA

Zidan i Jović, Foto: twitter/BlancosDan DPA /PA

- Ne mogu da obećam golove, ali mogu da ću dati sve od sebe da ih bude. Ovo je za nas utakmica koja je biti ili ne biti. Pripremićemo se na najbolji mogući način, igraćemo protiv 11 igrača, ne samo protiv Ronalda, i moramo na sve da pazimo.

Uzeću Falkaov dres

Talentovani napadač će u grupnoj fazi ukrstiti koplja sa Radamalom Falkaom, nekadašnjim uzorom i novim napadačem Galatasaraja.

- Sreća u nesreći što se tiče žreba je to što je Falkao stigao u Galatasaraj i što ću igrati protiv njega. Nadam se da ću uspeti da razmenim dres sa njim. Poslaću mu poruku putem Instagrama, da dres rezervišem na vreme - rekao je uz osmeh Luka Jović.

Luka se osvrnuo i na kvalitet defanzivaca Portugala.

 - Ne znam još ni da li ću igrati, ali mi nije bitno sa kim ću voditi duele. Ne plašim nikoga, verujem u sebe, u svoj kvalitet, i siguran sam da možemo da dođemo do dobrog rezultata - kaže on.

Napadač kraljevskog kluba pozvao je navijače da u subotu budu 12. igrač reprezentacije Srbije.

- Neka dođu da nas podrže, jer uz njih možemo mnogo. Znamo da je u Srbiji drugačiji mentalitet nego recimo u Nemačkoj, gde vas navijači bodre i guraju napred. Ovde se posle poraza koriste dosta grube reči, čak i uvrede.

PROČITAJTE JOŠ:

Ne krivim nikoga, nešto je do nas, nešto do navijača, takav smo narod. Vratili su se igrači koji su bili u svađi sa selektorom, sada je na nama da radimo - kaže Luka.

BONUS VIDEO:

Gost ALO: Selektor Ljubiša Tumbaković o šansama za plasman na EP!