Milan Pavkov
Marko Metlaš
Milan Pavkov

Marko Metlaš

Milan Pavkov, Foto: Marko Metlaš

Crvena zvezda, zasad, još ne zna sa kojim će igračkim kadrom ući u novu sezonu.

S druge strane, izvesno je da bi dobar deo igrača mogao da napusti Ljutice Bogdana, ali po nekom internom cenovniku koji su odredili u klubu.

ON JE NAJVEĆI ZLIKOVAC SPORTA! Srpski fudbaler je bio njegova žrtva, na ovoj prestižnoj listi je pobedio Murinja, Ramosa i Mejvedera! (FOTO + VIDEO)

Ni generalni direktor Zvezdan Terzić nije negirao da bi moglo da bude odlazaka, Dejan Joveljić već je prešao u Frankfurt za četiri miliona evra, i to je bila Zvezdina „zlatna koka“.

PROČITAJTE JOŠ:

Fudbaleri Crvene zvezde voze biciklo

ALO!/P.V

„Alo! Sport plus“ saznao je koliki je „cenovnik“ za igrače koji bi, u slučaju dobre ponude, mogli da odu. Ima i nekih za koje bi uprava volela da ih proda, da im izađe u susret, kako bi možda našli unosnije ugovore u jačim ligama.

Cenovnik Zvezdinih igrača

Filip Stojković 1,3 (3)

Branko Jovičić 1,5 (2)

Vujadin Savić 1,2 (3)

Stefan Hajdin 0,3 (0,3)

Srđan Babić 2,5 (1,75)

Goran Čaušić 1 (1,5)

Milan Rodić 2 (3)

Milan Jevtović 0,5

Lorenco Ebisilio 0,8 (1,5)

Ričmond Boaći 4

Ben 3,5 (4)

Milan Pavkov 4,5 (4)

Veljko Simić 1,75 (1,75)

Dejan Meleg 0,5 (0,5)

* u zagradi su cene koje je dao „transfermarkt.de“

Jasno je ovo - iz kluba ne mogu Marko Marin, Milan Borjan, Dušan Jovančić, Nemanja Milunović, Mirko Ivanić… Ali zato, recimo, mogu da idu Ričmond Boaći, Milan Pavkov, Veljko Simić, Goran Čaušić, Vujadin Savić, Srđan Babić, Filip Stojković, Branko Jovičić, Stefan Hajdin, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, Milan Jevtović. Većina nije otpisana, trener Milojević bi računao na njih ukoliko bi i ostali, ali bi im se našla zamena za slučaj da odu.

KLJUČALO U BAZENU! TAKO JE UVEK KADA IGRAMO SA NJIMA! PRLAINOVIĆ BOMBOM doneo pobedu protiv Hrvata u spektaklu na Tašu! (FOTO + VIDEO)

Najskuplje je procenjen Milan Pavkov, za koga Zvezda traži minimum četiri i po miliona evra. Sledeći je Boaći sa četiri miliona, Ben sa tri i po, zatim Srđan Babić sa dva i po. Za ostale bi bila dovoljna ponuda od milion do dva miliona evra.

Zanimljivo, sume koje su odredili crveno-beli uglavnom se poklapaju sa onim sa „transfermarkt.de“, renomiranog sajta za procenu vrednosti fudbalera iz celoga sveta. Međutim, ima slučajeva gde je „transfermarkt.de“ podigao cenu pojedinim fudbalerima. Ona suštinski možda i jeste takva, ali nije tržišna jer nema klubova koji bi platili taj iznos. Realnije je ono što su u redovima srpskog prvaka odredili.