PArtizan - novogodišnje čestitke
FK Partizan - Snežana Medić
Partizan - TSC

FK Partizan

Partizan - TSC, Foto: FK Partizan

Pre desetak dana pojavila se informacija da je Takuma Asano na listi želja čelnika moskovske Lokomotive. Informacija je sad dobila i zvaničnu potvrdu, pošto je sve potvrdio menadžer krilnog napadača Partizana. 

- Da, Lokomotiva želi Takuma Asana u ovom prelaznom roku - rekao je Nobuaki Tanabe, agent Japanca, za portal sport24.ru.

Asano je pojačao Partizan letos iz Arsenala za milion evra, a u jesenjoj sezoni bio je standardan u crno-belom dresu. Japanac je nastupio na 25 utakmica na kojima je postigao šest golova, uz tri asistencije. Omaleni ofanzivac je u 20 navrata nosio dres reprezentacije Japana, a u četiri navrata je uspeo da se upiše u listu strelaca. Pretposlavlja se da je cena Asana u međuvremenu skočila najmanje na tri miliojna evra, koliko je navodno nedavno bio spreman da plati jedan francuski klub. 

Zanimljivo je da će se crno-beli sastati sa ruskim premijerligašem na turniru u Kataru (31. januar - 9. februar), a na tom meču trener Moskovljana Jurij Sjomin imaće priliku da se lično uveri u kvalitete Japanca.