Partizan - Radnički Niš
Marko Metlaš
Partizan - Radnički Niš

Marko Metlaš

Partizan - Radnički Niš, Foto: Marko Metlaš

HVALA ŠTO STE PRATILI PRENOS UTAKMICE PARTIZAN - RADNIČKI NIŠ NA PORTALU ALO! 

KRAJ UTAKMICE!

89' Ofanzivnija igra fudbalera Radničkog, još tri minuta nadoknade!

83' Strelac jedinog gola do sada požalio se na povredu! Georgijević menja Gomeša 

80' Partizan kontroliše ritam utakmice, sve su bliži pobedi. 

72' Duel Haskića i Pavlovića za loptu, odmah je i Lalatović pokazao da nema govora o jedanaestercu. Oprobao je udarac i Zdjelar, za aplauze u Humskoj! 

65' Odličan šut Šćekića koga su igrači Radničkog pustili da istrči s loptom, ali šut ide malo pored gola. Pre toga je penal tražio Rikardo posle starta Crnomarkovića, ali je prilično samouveren bio Jovanović u svojoj odluci.

63' Sa nekih trideset metara Drinčić uputio je šut ka golu, ali je Stojković lako reagovao i uhvatio loptu.

58' Tošić je pokušao iz prve da pronađe Miletića, ali se Grbić vratio i reagovao ispred desnog beka Partizana.

55' Dva dobra prekida za Partizan, a Lalatović skida sako.

53' Pantić je dobro prošao po desnoj strani, uputio je opasnu loptu u kazneni prostor, ali je Ranđelović dobro reagovao.

48' Odličan šut Ranđelovića! Šutirao ka golu Stojkovića ovaj je dobro reagovao i sprečio izjednačenje.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Ružna scena u Humskoj. Pred odlazak u tunel, na trenera Lalatovića bačen je topovski udar sa tribine na kojoj su navijači Partizana. Pogledajte incident!

-------------------------------------------------

45+2' KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

45' Dva minuta sudijske nadoknade 

40' Ukazuje se pomoć Rikardu posle još jednog grubog starta fudbalera Radničkog!

38' Žuti karton za Pankova, igrači Radničkog sve nervozniji, novi sukob na terenu, Rikardo Gomeš i Todorovski ovog puta u klinču, ali ih je razdvojio Bondarenko.

32' - Iznervirao se Lalatović posle dosuđenog prekršaja nad Pantićem, usledile su uvrede s tribina, a sudija Jovanović je prišao da porazgovara s njim. 

29' GOOOOL RIKARDO GOMEŠ!  Posle centaršuta Pantića nakon faula, Crnomarković je loše ispucao loptu a odlično se snašao Rikardo Gomeš koji je doneo prednost Partizanu!

28' Prvi žuti karton na utakmici je zaradio kapiten Radničkog, Nikola Drinčić je faulirao Tošića!

25' Prve čarke na terenu Pantića i Crnomarkovića, sudija Jovanović im je dao upozorenje. 

20' Grbić je prošao dva igrača crno-belih ali je samo uspeo da izbori prvi korner za Radnički, a posle centaršuta Dinčića, Bondarenko je šutirao sa 18 metara ali je Stojković bio siguran na golu!

13' Partizan kontroliše igru dok Radnički traži svoju šansu iz kontra-napada, takvu priliku su i imali ali odlično je odreagovala odbrana crno-belih  

8' Tražili su penal igrači Partizana a sudija Srđan Jovanović je odmahnuo rukom. Fudbaler Radničkog je svog saigrača napucao u lakat! 

5' Prvi korner na utakmici je imao Partizan, Tošić je odlično izveo a najviši u skoku je bio Miletić koji je odlično šutirao glavom, ipak je Ristić bio odlično postavljen i poslao loptu u korner nakon koga ništa nije bilo. 

3' Utakmica je na kratko prekinuta zbog povrede golmana Radničkog ali je sve u redu sa njim pa je ubrzano utakmica nastavljena! 

18:00 UTAKMICA JE POČELA! 

SASTAVI:

Dobrodošli na tekstualni prenos meča Partizan - Radnički Niš na portalu Alo!

Od 18 časova na stadionu Partizana, gde će se ove dve ekipe sastati treći put ove sezone, a još dve utakmice treba da odigraju.

Ova utakmica će svakako biti najvažnija uz revanš meč, pošto pobednik iz ta dva duela će verovatno na megdan Crvenoj zvezdi koja je u prvoj utakmici pobedila Mladost Lučane sa 4:1!

Nišlije imaju odličnu sezonu pošto se nalaze na drugom mestu Superlige i u dva meča u prvenstvu upisale su četiri boda protiv Partizana (2:2 i 1:0).

Mnogo je bilo čarki u prošle dve utakmice a isto to može da se očekuje i danas, pošto je ulog veliki a oba tima su izjavila da im je osvajanje Kupa Srbije najvažnije u ovom trenutku!