FK Partizan
Twitter FK Partizan
FK Partizan, Foto: Twitter FK Partizan

Pobedom nad Ružoberokom 2:1 Partizan je stavio tačku na prvu fazu priprema u Turskoj. Golove za crno-bele su postigli Sejduba Suma i Matej Čurma, koji je postigao autogol, aŠtefan Gerec je bio strelac za Ružoberok.

Suma je posle odličnog dodavanja Sadika načeo Slovake u 19. minutu. Partizan je prednost duplirao u 25. minutu, kad je Čurma nespretno reagovao i centaršut Miletića sproveo u sopstvenu mrežu.

Na teren će sledeća jedanaestorica: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić, Suma, Asano – Sadik. Na poluvremenu je viđena petostruka izmena u Partizanu. Izašli su Stojković, Urošević, Natho, Tošić i Asano, a ušli su Popović, Brežančić, Šćekić, Ivanović i Stevanović. Šansu je kasnije dobio i debitant Bojan Matić. 

 

Ružomberok je smanjio u 51. minutu. Prekid je izveo Kostadinov, slabo je intervenisala odbrana Partizana, što koristi Gerec da prepolovi vođstvo crno-belih. U 75. minutu Slovaci su mogli da izjednače. Centaršut je došao sa desne strane, Kužlijak je bio sam ispred Popovića na pet metara, ali je, srećom, šutirao pored gola. Tri minuta kasnije stativu je pogodio Milan Lola Smiljanić.

Tagovi