Nemanja Stevanović potpisao
FK Partizan
Nemanja Stevanović potpisao

FK Partizan

Nije dugo bio u Humskoj... Nemanja Stevanović, Foto: FK Partizan

Prethodnih nedelja Humsku su napustili Lazar Ćirković, Alen Stevanović, Mohamed El Monir, Teofilus Solomon, Saša Marjanović, Petar Đuričković, Everton i Filip Kljajić, a "njihovom društvu" danas se pridružio još jedan golman - Nemanja Stevanović.

Stevanović će karijeru nastaviti u Radu za koji je nastupao pre nego što je uplovio u profesionalne vode. Istim putem krenuo je Veljko Birmančević iz Teleoptika. Ovakav ishod mogao se i naslutiti kada je Miroslav Đukić odlučio da ih ne povede na drugi deo priprema na Kipru.

Zanimljivo da je Nemanja Stevanović već treći golman kog je Đukić precrtao. Pre njega Partizan su napustili pomenuti Kljajić, ali i Đorđe Lazović. Trenutno šef struke srpskog šampiona računa na Vladimira Stojkovića, Marka Jovičića i Jovana Trnića.

Komentari (1)

danijel_69

26.01.2018 01:50

Dečko je doneo kup Partizanu odbranom Milijašu u poslednjem minutu utakmice ,a dobro je i branio u prventstvu kada je Partizan napravio preokret u prvenstvu ,a sad mu se tako vraca ,mislim da to nije u redu ,nadam se da ce odbranama u Radu da ode u neki veći evropski klub