Partizan - Molde
EPA-EFE/SRDJAN SUKI
ZOran Tošić, Asano i Pavlović

EPA-EFE/SRDJAN SUKI

ZOran Tošić, Asano i Pavlović, Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Fudbaleri Partizana ostvarili su značajnu pobedu u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope i u revanš, koji je na programu u Moldeu narendog četvrtka putuju s golom prednosti - 2:1 (1:0). Time se nastavila tradicija da crno-beli uspevaju da ostvare trijumf na svakomevrpskom meču u Humskoj koji igraju bez prisustva svojih navijača. 

Komentator je vikao u transu! Partizan vodio, a onda je usledio NESPORTSKI POTEZ Moldea! Svi su protiv nas! (FOTO + VIDEO)

Fudbaleri Partizana slavili su rezultatom 2:1 Partizan - Molde, Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI Hvala što ste pratili tekstualni prenos utakmice Partizan - Molde na portalu ALO! Prva utakmica plej-ofa između Partizana i Moldea završena je sa 2:1 u korist crno-belih. Viđena je velika borba u Humskoj, a gosti su poveli u 43.

Nikako Partizan da pronađe onu igru iz prvog meča prethodnog kola kvalifikacija protiv turske Malatije.Tih 90 minuta bili su najbolja partija koju su crno-beli pružili u poslednjih godinu godinu i po dana, ali trener Savo Milošević ne može da pronađe recept kojim bi ponovo naterao svoje igrače da odigraju tako brzo i precizno.

Ponovo, kao u nekim mečevima iz prošle sezone, klub iz Humske dozvoljava sebi takav luskuz da prvih 45 bukvalno prospe niz vodu. Uz to je dopustio rivalu da iz prvog, a kasnije će se ispostaviti i jedinog šuta u okvir gola postigne pogodak i to smao minut pred odlazak na odmor. Na sreću, već u narednom napadu Sejduba Suma je maestralnim šutem iz okreta poravnao rezultat i podigao samopouzdanje saigračima, koji su već maltene bili potonuli.

Srpski trener navodno silovao čistačicu! "Od trauma ne mogu da spavam, osećam ogroman bes!"

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 22.08.2019. 23:36 Žena je rekla policiji da se naš trener skinuo pred njom i da joj je tražio "da se preda na dva minuta".

đU drugom delu meča je glavna karakteristika igre domaćeg tima bila velika borbenost, ali bez nekog jasnog plana i koncepcije. Ipak, čak i u takvim okolnostima Partizan je pokazao mnogo više od potpuno defanzivno orjentisanih Norvežana, koji kao da su do kraja susreta želeli da sačuvaju nerešen rezultat, što im se na kraju, srećom, obilo o glavu.

Podrška sa zapadne tribine:

Zbog kazne UEFA na stadionu Partizana sinoć nije bilo navijača, ali je zato na zapadnoj tribini bio dozvoljen ulazak polaznicima brojnih škola fudbala iz cele Srbije. Prema zvaničnom podatku njih je bilo 5.780 i svih 90 minuta su pružali snažnu podršku ekipi trenera Save Miloševića.

 Statistički glednao čovek odluke u sinoćnjem trijumfu crno-belih bio je Zoran Tošić, koji je najpre u 45. minutu asistirao Sejdubi Sumu za izjednačenje, a potom u 84. postigao pobedonosni gol. Međutim, ubedljvio najkorisniji provitmac srskog osvajača kupa bio je levi bek Slobodan Urošević preko kojeg su išle sve akcije domaćeg tima. Na kraju,namestio je šansu za pobedonosni gol i u još nekoliko navrata ozbiljno namučio dobranu, a potom i golamana gostiju iz Skandinavije.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda