ILIEV SVE OTKRIO! Partizan može od Sadika da zaradi astronomsku cifru!

Partizan može od transfera Umara Sadika da zaradi još mnogo novca... Sada je sve jasnije

Umar Sadik
Umar Sadik, Foto: Alo/Vladimir Marković

Gostujući na TV Arena Sport, sportski direktor Ivica Iliev otkrio je sve klauzule koje su uključene u dogovor Partizana i Almerije.

- Partizan je napravio fantastičan posao, pre svih Miloš Vazura koji neverovatno vodi finansije kluba, možda u najgore vreme po klub... - počeo je Iliev.

Nastavio je u istom ritmu.

- Prodali smo Umara za pet miliona i 40% od dalje prodaje, a još tri miliona je fiksno ako Almerija uđe u Primeru. Ostalo bi onda još 10% uz bonuse od milion... U suštini, minimalna zarada je devet miliona plus 10% što je najveći transfer u istoriji srpskog fudbala kada je stranac u pitanju. Potencijal njegove zarade je veliki, a najidealnije za Partizan je da ode već ove zime.

Ivica Iliev
Ivica Iliev, Foto: Alo.rs

Može li Partizan do mnogo većeg novca?

- Nije sportski govoriti, ali nama bi najviše odgovaralo da ga prodaju, a da oni ne uđu u prvu ligu Španije... Partizan može da napravi najveći transfer u istoriji Balkana, može da bude i preko 20 miliona! Cifre se spominju između 40 i 60 miliona, skinulo bi se tu pet miliona koje su dali, a onda na razliku od 55 miliona 40% od transfera Partizanu! Zamislite to!

On smatra da Almerija nije spremna da proda Sadika.

- Oni su na pragu ulaska u Primeru, znaju da će imati tu cenu i na leto i sumnjam da će ga prodati. Negde oko 11-12-13 bi trebalo da bude minimalna zarada Partizana - zaključio je Iliev.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Bonus video:

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi