Čukarički - Molde
FK Čukarički
Čukarički - Molde

FK Čukarički

Čukarički - Molde, Foto: FK Čukarički

* Molde će biti rival Partizana u plej.ofu za Ligu Evrope

* Aris stigao prednost Norvežana, ali u produžecima primio gol

* Crno-beli domaćini u prvom meču 22. avgusta

Fudbaleri Partizana igraće sa norveškim Moldeom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope. Norveški tim je uz dosta sreće izbacio grčki Aris sa ukupnih 4:3, iako je u revanšu ispustio tri gola prednosti sa svog terena.

Turci vodili od starta, Stojković kiksirao, pa spasavao, ipak na kraju CRNO-BELI SE RADUJU (VIDEO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 21:00 Fudbaleri Partizana plasirali su se u 4. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Hvala što ste pratili tekstualni prenos meča Malatija - Partizan na portalu Alo! Kraj utakmice! Malatija je slavila sa 1:0, ali zbog pobede u prvom meču (3:1) Partizan ide dalje. Bravo, crno-beli!

Činilo da će meč u Solunu predstavljati samo formalnost nakon 3:0 u Skandinaviji. Međutim, već do poluvremena Aris je uspeo da postigne dva gola i brzo se vrati u život, a onda šest minuta pre kraja revanša stigne i do 3:0 i tako potpuno izjednači ukupni rezultat.

Krenuli su Grci silovito i u produžetku, pretili preko Martinesa i Diginija, a onda je u nadoknadi vremena prvog dodatnog perioda usledio hladan tuš.

Vladimiru Stojkoviću se ovo retko događa! Gol Malatije koji je DIGAO TURKE NA NOGE! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 15.08.2019. 19:21 - 15.08.2019. 19:33 Izleteo je Stojković na loptu, zaplivao u prazno Slavlje fudbalera Malatije, Foto: Youtube, screenshot Malo ko je očekivao da će Partizan već na samom početku utakmice da primi gol, ali nažalost to se dogodilo! AUTOR: B92/ S.I. DATUM I VREME: 15.08.2019.

Molde koristi priliku za kontranapad, Matis Boli sjajno prati dubinsko dodavanje po levoj strani i lobuje golmana Arisa za muk na tribinama.

Iako su im bila potrebna još dva gola, verovali su fudbaleri grčkog kluba u čudo do samog kraja. Žestoko su pritisli goste, imali nekoliko sjajnih prilika preko Junsa, ali su Norvežani odoleli i prošli dalje.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako se Molde posle samo mesec dana vraća u Srbiju. Norveški tim je u II kolu kvalifikacija izbacio Čukarički. Nakon 0:0 u Skandinaviji, slavili su 3:1 na Banovom brdu.

Partizan će biti domaćin Moldeu u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope 22. avgusta, dok je revanš 29. u Norveškoj.

BONUS VIDEO

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu