Kristijano Ronaldo
Youtube printscreen
Kristijano Ronaldo

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

"Ako na tren zatvorim oči, prvo sećanje na te dane, prva slika koja mi se pojavi je Kristijano koji plače. Imao sam 14 godina, on dve manje. Taman je došao u Lisabon, s Madeire. Bili smo cimeri. Deca. Nazvao bi mamu pa nakon razgovora plakao. Imao je strahovitu nostalgiju za svojim ostrvom, za svojom kućom. Nije podnosio odvojenost od porodice i mesta u kojem je odrastao. Ali... Pamtim i njegov neverovatan debi za Sporting", rekao je Luis pa nastavio:

Pročitajte još:

"Već je tada bio strahovito odgovoran što se obveza tiče. Potajno je išao u teretanu i stalno nagovarao domara da je ne zaključava, nego da je drži otvorenom da bi mogao da se ušunja da sam dodatno odradi trening."

Poznata je priča kako je mali Ronaldo odlazio na zadnja vrata lokalnog Mekdonaldsa sa suigračima kako bi dobio preostale hamburgere.

"Nisam bio među onima koji su išli u Mekdonalds da molim radnice da im daju nepojedene hamburgere, ali istina je. Kristijano je to činio. I nije bio jedini, išli su u grupama. Mnogima je detinjstvo bilo takvo, siromašno", rekao je Lorenco.

Turski fudbaler objavom podržao invaziju na Kurde! Navijači pobesneli, traže da hitno napusti klub!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 11.10.2019. 18:20 Sramotno. Dženk Šahin, Foto: Printscreen Youtube / KANAL Z „Stojimo na strani naše herojske armije i vojnika. Naše molitve su sa vama". Ta poruka Dženka Šahina na društvenim mrežama možda će završiti misiju veziste Zankt Paulija u klubu iz Hamburga.

Bonus video: Jovan Šurbatović posle utakmice Srbija - Paragvaj