Kristijano Ronaldo
AP
Kristijano Ronaldo

EPA/Andrea di Marco

Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Andrea di Marco

Iako Masimiliano Alegri tvrdi da će voditi Juventus i sledeće sezone, italijanski novinari nisu u to uvereni, "Il Giornale" je već izbacio listu potencijalnih kandidata za klupu Stare dame.

Pročitajte još:

ŠOK NA OSTRVU Preminuo legedarni britanski fudbaler! (FOTO)

ČOLO SIMEONE ZOVE GRUJIĆA Liverpul traži 40 miliona, ako dođe do transfera Zvezda dobija ogroman novac!

RONALDO JE BAHAT BEZOBRAZAN? Posle ovoga mi tako ne mislimo! Kristijano jednim potezom oduševio celu planetu! (FOTO)

Visoko na listi su Zinedin Zidan i Didie Dešam, ali nekadašnji vezni duo bjanco-nera nije dostupan. Prvi se vratio na klupu Real Madrida, drugi vodi svetske prvake Francusku sa kojom cilja na zlato na Evropskom prvenstvu sledeće godine.

Jirgen Klop i Maurisio Poketino takođe su na radaru italijanskog šampiona, međutim, to se čini nemogućom misijom.

Nemac bi trebao ostati u Liverpulu bez obzira kako se sezona završi, a drugi se dugo spominje kao kandidat za menadžera Mančester junajteda. Takođe, ni Argentincu se ne ide iz sadašnjeg kluba.

Pep Gvardiola je komplikovana misija, baš kao i Antonio Konte, pišu Italijani, španski trener tvrdi da ne ide nigde još dve godine, ali nakon novog kraha u Ligi šampiona mogao bi se predomisliti.

Italijan Konte koji je postavio temelje šampionskog Juventusa pre osam godina i danas je kandidat za trenera svog bivšeg kluba u kojem je igrao i kao kapiten, želi ga i Inter dok Juventusovi navijači nisu oduševljeni opcijom njegovog povratka.

Poslednja varijanta torinskog kluba je Bolonjin trener Siniša Mihajlović, nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, naime, on je 2014. praktično sve dogovorio sa predsednikom Juventusa Andreom Anjelijem nakon što se Antonio Konte predomišljao oko ostanka u Juventusu.

Konte je ipak nastavio voditi Staru damu, Mihajlović je krenuo drugim putem pa je dogovor propao. Konte se tri mjeseca kasnije predomislio usred letnih priprema i otišao iz kluba pa je na klupu stigao - Maks Alegri.