Katarina se vratila
Instagram/sreckoviceva
Katarina Srećković

Instagram/sreckoviceva

Katarina Srećković, Foto: Instagram/sreckoviceva

Počela je sa radom Zvezda TV, klupska televizija Crvene zvezde..

PROČITAJTE JOŠ:

Već u toku svog prvog radnog dana, Zvezda TV emituje brojne zanimljive sadržaje, kako one koji su vezani za predstojeći spektakl sa Totenhemom, tako i podsećanja na neke nezabravne mečeve iz Zvezdine bogate istorije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Tražili ste. Gledajte. Srećkovićeva uskoro, osim na parketu, i na Zvezda TV, jer mi smo porodica. ?⚪️ #crvenazvezda #zvezdatv

A post shared by Srećkovićeva (@sreckoviceva) on Nov 4, 2019 at 4:47am PST

Takođe, najavljen je i prvi TV prenos, a to će biti utakmica omladinskih ekipa Crvene zvezde i Totenhema u četvrtom kolu U19 Lige šampiona. Taj meč je na programu u sredu od 16 časova na stadionu Voždovca.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

???⚪️???? @sportmts @crvenazvezdakk

A post shared by Srećkovićeva (@sreckoviceva) on Oct 10, 2019 at 11:30am PDT

Uz sve to, ovog popodneva još jedno prijatno iznenađenje za Zvezdine navijače. Njihovo omiljeno TV lice ponovo je na malim ekranima, Katarina Srećković vodi emisiju ''Zvezda danas'' na Zvezdinoj televiziji i danas je debitovala u toj ulozi.

Nadal se obratio javnosti i saopštio da li će da se bori sa Novakom Đokovićem u Londonu!

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 16:56 Ovo je konačno! Rafael Nadal, Foto: EPA/Seth Wenig Rafael Nadal ima problema sa povredom trbušnog mišića, zbog čega je morao da preda meč polufinala Mastersa u Parizu Kanađaninu Šapovalovu.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!