Franko
instagram.com/printscreen
Franko

instagram.com/printscreen

Franko , Foto: instagram.com/printscreen

Napadač Milana upao je u veliku gužvu tokom puta ka festivalu u Sanremu, pa je u jednom trenutku odlučio da izađe iz automobila kako bi zamolio jednog motociklistu da ga preveze nekih 60 kilometara do cilja.

Naravno, italijanski mediji su vrlo brzo pronašli čoveka koji je vozio Ibru, čoveka po imenu Franko i koji je ispričao svoje viđenje celokupne situacije.

- Vraćao sam se kući posle jedne vožnje, bila je velika gužva, i video sam crni kombi u kom je bio neko ko je ličio na Ibrahimovića. Pomislio sam: Pa, ovo je Ibra! U tom trenutku vozač je spustio prozor i poručio mi da Ibra pita hoću li ga odvesti na Sanremo.

- "Naravno da ću te odvesti", rekao sam i dodao da ima rezervnu kacigu ispod sedišta. Pozvao sam suprugu i rekao joj da vozim Zlatana, ali mi nije poverovala. Ja sam takođe navijač Milana, a otkriću vam i da je Ibra želeo da vozi. Međutim, rekao sam ne.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zlatan Ibrahimovic News (@ibrahimovicnewz)

Nastavio je Franko svoju ispovest.

- Istina je ono što je rekao na televiziji, da je išao sa čovekom koji nikada nije vozio autoputem. On je jedna izvrsna osoba, pitao me je kako da se zahvali. Poslaće mi i majicu. Nisam mogao da se slikam sa njim, jer se sve brzo izdešavalo i otrčao je. Ali mi je supruga poverovala, brak je siguran.

PROČITAJTE JOŠ: