I JEDAN I DRUGI ZET SU... Ovo je bio trenutak kada je Šaban OTKRIO TAJNU ĆERKINOG RAZVODA

Uvek se sa svima slagao.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Marko Đoković/Alo!

Tuguje Balkan zbog tragičnog odlaska kralje narodne muzike, Šabana Šaulića, koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći na istoku Nemačke. Tuguju njegovi najbliži - supruga Gordana, ćerke Ilda i Sanela i sin Mihajlo.

ŠOKIRAO LEKARE! SVI SU PLAKALI! Srpski fudbaler imao tešku saobraćajku, tuga, zapevao Šabanov hit, PA GA USPAVALI! Sad ne veruje da je "kralj" MRTAV! (VIDEO)

Zoran Mirković
Zoran Mirković, Foto: Alo!/M. Metlaš

Mnogi danas svedoče o dobroti pokojnog velikana, a jedan od pokazatelja je i to kako je govorio o svojim zetovima, bivšem - nekadašnjem napadaču Crvene zvezde Ivanu Adžiću, i sadašnjem mužu ćerke Sanele - treneru FK "Partizan" Zoranu Bati Mirkoviću. O svima najbolje i sa svima se slagao, a bio je veliki navijač crveno-belih.

NIKAD VIĐENA SLIKA! KAKAV VELIKAN Šaban je čak igrao za fudbalsku reprezentaciju, uz njega stoji KRALJICA ROKENROLA! Danas se oglasila: "Princ duše..."

Bivši as  crveno-belih:  Ivan Adžić
Bivši as crveno-belih: Ivan Adžić, Foto: Goran Srdanov

"Bata je predivan čovek. Imao sam priliku da se s njim družim u nekoliko navrata i nemam zamerku na Sanelin odabir. Znao sam da je gospodin u kopačkama, ali nisam znao da je i mimo toga izuzetan čovek. Doduše, meni je bio drag i njen bivši suprug Ivan Adžić, ali eto, kad nešto ne ide, ne ide. Mislim da je Sanela napravila pravi izbor, a ostalo je na njima", rekao je Šaban svojevremeno za "Story".

"Nikada nisam želeo da se mešam u izbor svojih ćerki, jer mislim da svako treba sebi da nađe sreću. Ako su one zadovoljne i ja sam, a uvek sam tu za njih ako im treba savet ili podrška."

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi