Ovi su ozbiljna konkurencija JK i Vranješu! Pijani reprezentativac i društvo MASTURBIRAJU NASRED ULICE! (PAŽNJA, VIDEO 18+)

Engleski klub za koji nastupa Vajt, oglasio se povodom skandaloznog ponašanja Irca

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, Foto: Screenshoot Instagram

Reprezentativac Severne Irske Gevin Vajt (22) našao se u centru skandala zbog masturbiranja na javnom mestu u alkoholisanom stanju.

Kompromitujući video Vajta i njegovog prijatelja, kako spuštenih pantalona pevaju i drže se za genitalije, pojavio se na društvenim mrežama, pa se igrač našao na stubu srama.

Engleski klub za koji nastupa Vajt, oglasio se povodom skandaloznog ponašanja Irca i angažovao se da utiče na igrača kako se slična scena nikad ne ponovi, a u tom cilju će se konsultovati i sa FA Severne Irske.

"Sešćemo sa Gevinom i razgovarati, podsetićemo ga kakve su mu obaveze i ponašanja kao profesionalca. Imamo u klubu ljudr koji mu mogu pomoći na psihološkom planu da lakše pregura težak period. On je sjajan momak i verujem da će mu navijači oprostiti ovaj trenutak ludila", stoji u saopštenju.

Video možete pogledati OVDE.

"To što je uradio je potpuno van njegovog karaktera. Gevin je tih, poštovan mladić, koji je načisto razoren ovim. Jedva da sam nekad od nekog čuo toliko reči kajanja i osećaja sramote za nešto što je uradio, kao sad od Gevina. Očigledno je da je popio previše, i sa tim ćemo se pozabaviti takođe, ali i da nije fudbaler ovakva vrsta ponašanja je potpuno pogrešna", stoji u saopštenju Oksforda, koji se takmiči u trećoj engleskoj ligi.

Nema sumnje da i Englesku ovih dana trese svojevrstan porno skandal, te nema sumnje da su ova dvojica prevazišla i Jelenu Karleušu i Ognjena Vranješa koji osvih dana pune stupce skandaloznim fotkama koje objavljuju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi