Vujadin Savić
Alo/Vladimir Marković
Vujadin Savić

Alo/Vladimir Marković

Vujadin Savić, Foto: Alo/Vladimir Marković

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić izvinio se navijačima zbog poraza u finalu Kupa Srbije i slabe igre njegovog tima.

PROČITAJTE JOŠ:

Crvena zvezda je poražena od Partizana 1:0 u finalu i tako propustila priliku da osvoji Kup Srbije, ali i "duplu krunu"  posle 12 godina.

"Ne bežim od odgovornosti i na meni kao kapitenu je da izađem i kada je teško... Utučeni smo. Poraz od Partizana uvek boli", rekao je Savić novinarima posle finala Kupa.

Vujadin Savić je jedini od igrača Zvezde izašao pred novinare da da izjavu

"Imam obavezu da se izvinim svakom navijaču. Nadam se da ćemo naredne godine biti pravi i da nećemo izneveriti bilo koga. Nadam se da nam ovo neće zameriti. Svi smo zaslužili kritike", rekao je Savić.

PREDLAŽEMO VAM:

Aleksandar Saša Đorđević

Vladimir Markovic

Aleksandar Saša Đorđević, Foto: Vladimir Markovic

 

Napomenuo je da je ovo najgora utakmica u sezoni njegove ekipe

"Moje mišljenje je da smo kvalitetnija ekipa, ali to danas nismo pokazali. Boli to sto smo izgubili i što su oni osvojili trofej na našoj 'Marakani'. Sigurno najlošija utakmica ove sezone... Sezona je bila fenomenalna, kada je bilo najpotrebnije bili smo pravi, ali večeras nismo. Idemo utučeni na odmor. Mene će ceo život boleti ovo", rekao je Savić.

 

Komentari (2)

Dule

24.05.2019 09:16

Ti i tvoj kompanjon Filip Stojković ste zreli za Mogren, Zetu ili Sutjesku!

xxx

24.05.2019 10:12

I ovo je Partizanu najgora utakmica ove sezone ali je bilo dovoljno. Nego koji je rezultat u četiri meča ove takmičarske sezone.