Milan Pavkov
Alo/Marko Metlaš
Milan Pavkov

Alo/Marko Metlaš

Milan Pavkov, Foto: Alo/Marko Metlaš

Milan Pavkov neće biti u mogućnosti da pomogne Crvenoj zvezdi na utakmici 5. kola Lige šampiona protiv Bajerna 26. novembra!

PROČITAJTE JOŠ:

On je na utakmici sa Totenhemom morao da izađe ranije iz igre zbog povrede, uprkos tome što Zvezda tada nije imala pravo na izmenu! 

Pogledajte kako izgleda novi stadion reprezentacije Albanije, jedna stvar bode oči! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 17.11.2019. 10:10 Albanci su služebno otvorili novi stadion u Tirani! Albanija stadion, Foto: printscreen/twitter Na novom stadionu "Air Albania" koji može primiti 22.500 gledalaca, će isključivo igrati albanska reprezentacija, a ova izgradnja je u vlasništvu njihovog fudbalskog saveza!

Iako će Zvezdini navijači biti razočarani što gorostasni napadač još nije počeo sa treninzima, ova slika koja je postala viralna na Instagramu će ih brzo oraspoližiti!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

???⚪

A post shared by Што не може нико,можеш ти!?⚪ (@fk.czbg) on Nov 11, 2019 at 2:33pm PST

Jedna Instagram stranica je na svom profilu objavila fotografiju Milana Pavkova kada je bio mali, reklo bi se još iz vrtića, a može se zaključti da je bio debeljuca zbog obrazčišća!

Crvena zvezda prvo gostuje Radničkom iz Niša, pa onda igra peto kolo Lige šampiona na stadionu "Rajko Mitić" protiv Bajerna!

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"