Marakana
Alo!
Marakana

Alo!

Marakana, Foto: Alo!

Crvena zvezda će konačno imati ekipu u najpopularnijem sportu među rekreativcima u Srbiji - u futsalu. KMF Srpska i FK Crvena zvezda postigli su sporazum o strateškom partnerstvu i uskoro će klub poneti ime najzanačajnijeg kluba sa ovih prostora.

PROČITAJTE JOŠ:

- KMF Srpska i FK Crvena zvezda postigli su sporazum o strateškom partnerstvu. Obaveštavamo sve prijatelje i navijače KMF Srpska da smo postigli dogovor o strateškom partnerstvu, koja podrazumeva nesebičnu pomoć i saradnju našem KMF u toku takmičenja u prolećnom delu prvenstva, kako bismo realizovali sve planirane aktivosti. Po završetku takmičarske sezone prelazimo na sledeću fazu realizacije strateškog partnerstva.

KMF Srpska se ovim putem iskreno zahvaljuje Upravama SD Crvena zvezda i FK Crvena zvezda na ukazanom poverenju i podršci našem klubu u predstojećem periodu. U punom obimu strateško partnerstvo će početi da se realizuje od naredne takmičarske sezone - stoji na Instagramu ovog KMF.

Ovo je, bez sumnje, početak nečeg velikog, kako za srpski tako i za evropski i svetski futsal jer je Crvena zvezda veliko ime. KMF Srpska nije igrala svoj meč 12. kola Prve futsal lige Srbije protiv niške Kalče jer je on na zahtev Nišlija odložen, a u subotu 16. februara Srpska će pred svojim navijačima odigrati jedan od derbija 13. kola protiv Novog Pazara.