Helena Seger i Zlatan Ibrahimović
twitter/ManUtdFF
Helena Seger i Zlatan Ibrahimović

twitter/ManUtdFF

Helena Seger i Zlatan Ibrahimović, Foto: twitter/ManUtdFF

* Zlatan Ibrahimović je osvojio 33 trofeja u karijeri

* Trenutno igra za LA Galaksi

* Helena Seger je bila uspešna žena i pre Zlatana!

Zlatan Ibrahimović gde god da je igrao imao je uspeha u tim klubovima, a stiče se utisak da je ubo pravo u gol i u privatnom mrežu.

Njegova supruga, Helena Seger, uopšte ne liči na prototip žene fudbalera koje nas svakodnevno bombarduju na društvenim mrežama sa novim slikama.

Ona je 11 godina starija od švedskog napadača i uspešna je preduzetnica, a mnogi smatraju da je upravo ona zaslužna za Zlatanove sjajne investicije koje su ga učinile jednim od najbogatijih sportista na svetu!

Helena je već bila ostvarena persona kada je upoznala Ibrahimovića, imala je uspešnu karijeru i sjajan posao..

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim “ferarijem” moj “mercedes”, videla sam samo njegov veliki nos i zlatan sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala na njega. Mislim da mu se to svidelo." - rekla je Seger.

Ova zgodna plavuša ne voli da se eksponira u medijima i  ne objavljuje na društvene mreže provokativne fotografije sa luksuznih destinacija, ne hvali se novim skupocenim krpicama, cipelama, torbama... a na mečeve svog dragog dolazi da navija, a ne da bude u centru pažnje.

Ovaj par je zajedno 14 godina i imaju dvojicu sinova. Najbolja osobina Helene je što je samosvesna, ona ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge. Komotnije se oseća u farmerkama koje više preferira u odnosu na dizajnerske haljine, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motoru i gotovo nikada ne daje intervjue.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!