Otkriven razlog zašto Vardi ponovo puni mreže (VIDEO)

Telegraf/ Alo.rs/ M. Dr. | sport 2019-12-24 23:33:16 2019-12-24 23:33:16

Vardi je ove sezone postigao 17 golova, a ima tri asistencije.

AP Kirsty Wigglesworth

Fantazi je igra koja daje dodatnu draž praćenju fudbalskih utakmica, naročito u Premijer ligi. U ovoj igri, zadatak je sastaviti idealnu jedanaestorku koja će imati najbolji pojedinačni učinak u narednom kolu. Veoma je bitno imati i pravog kapitena, jer se njemu bodovi uvećavaju za odličan učinak. Ko je ove godine uzimao Džejmija Vardija iz Lestera, nije pogrešio.

Dao je Vardi 17 golova, ima tri asistencije, a saigrač Džoni Evans otkrio je zbog čega Džejmi sa tolikim žarom ulazi u mečeve.

- Brat me je jednom pitao da li da stavi Vardija za kapitena. Čini mi se da je to bilo pre Noriča, Džejmi je odgovorio u stilu "da, pobrinuću se za današnji meč". Dao je gol - kroz smeh se setio Evans anegdote, pa ispričao koga bi stavio u tim.

- Vardi bi bio tu, stoprocentno. Izvodi penale, daje golove, asistira. Zatim Rikardo Pereira, kreira dosta, stalno je u ofanzivi. Na kraju, Kasper. Čuva mrežu netaknutom.

Za kraj, Evans je otkrio ko u timu Fantazi shvata najozbiljnije.

- Znam da Vardi ima svoju malu Fantazi ligu sa nekolicinom prijatelja. Sebe stavlja za kapitena svake nedelje! Mislim da je to ono što ga "loži" da igra ovako!

Expand player
Pogledajte više