Kristijano Ronaldo
Profimedia
Kristijano Ronaldo

Profimedia

Kristijano u leopardovom bademantilu, Foto: Profimedia

Dolazak Kristijana Ronalda u Beograd sa reprezentacijom Portugala ostaće upamćen kao prvorazredni, gotovo holivudski događaj.

Reprezentacija *Kosova posle preokreta stigla do pobede i prvog mesta u grupi! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019. 18:30 Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo! Fudbaler Kosova, Foto: AP Photo/Visar Kryeziu Fudbalska reprezentacija takozvane države Kosovo, pobedila je Češku rezultatom 2:1 u petom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine! AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019. 17:58 Jedan od najboljih fudbalera sveta nikada se nije upisao u listu strelaca protiv Srbije!

Od početka do kraja, bez obzira na konačni rezultat i učešće mnogih drugih poznatih fudbalskih aktera na susretu Srbija-Portugal, u centru pažnje bio je superstar Juventusa.

Kristijano Ronaldo

Profimedia

Ronaldo je u Beogradu koristio novi miris iz svoje kolekcije, Foto: Profimedia

Na „Marakani“ je i sinoć sve mirisalo na jednog od najboljih igrača današnjice. I to bukvalno. Kristijano, napirlitan ko i uvek, trudio se da ostavi trag za sobom. Ne samo fudbalski. Za njim su naročito uzdisale dame, sve koje su imale priliku da ga vide uživo ako od silnog obezbeđenja nisu uspele već da ga dodirnu. A on, mirisao je na sopstveni parfem. Linija CR7 je odavno postala svetski brend. Dok je boravio u Beogradu, bio je na vezi sa svojim menadžerima koji brinu o njegovoj odeći, donjem vešu i mirisima. Premijerno u Beogradu je odgledao novu reklamu za parfem.

PROČITAJTE JOŠ:

Priča je sledeća - dan počinje neraspoložen, zbunjen, uz niz malera. Lomi vrednu statuu u svojoj vili, prosipa kafu po svom omiljenom leopardovom bademantilu, upada u bazen i kao najveću tragediju doživljava činjenicu da tog dana nije zaradio nijedan lajk na društvenim mrežama!? Samo miris tog parfema vraća ga u život.

Kristijano Ronaldo

Profimedia

Van terena je šeprtlja, Foto: Profimedia

Ma idi, begaj...

Sramotna poruka upućena Srbima od kapitena *Kosova i saigrača Sergeja Milinković-Savića! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019. 19:10 Pravi se lud, kao da se ništa nije desilo! Stefan Mitrović Albanska zastava, Foto: (AP Photo/Darko Vojinovic, FILE) Reprezentacija samoprozvane države Kosovo, je trijumfovala protiv selekcije Češke na domaćem terenu 2:1 i nalaze se na prvom mestu Grupe A! AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019.

Videli smo Ronalda. Bio je u Beogradu, ali se baš nije proslavio u susretu sa svojim fanovima. Ipak je njemu biznis na prvom mestu. Srećan put, majstore!

BONUS VIDEO:

Gost ALO: Ljubisa Tumbaković o meču protiv Portugalije