Milorade, to se ne zaboravlja
facebook.com
Milorade, to se ne zaboravlja

facebook.com

Milorade, to se ne zaboravlja, Foto: facebook.com

* Nekoliko mladića se pojavilo sa transparentom - "Milorade, to se ne zaboravlja"

* Iz PU šibensko-kninske rekli su kako je policija tog dana čuvala objekat

* Zbog organizovanog ispada u Uzdolju, kad su napali goste jer su pratili utakmicu Crvene Zvezde, idućih mesec dana iza rešetaka šibeničkog zatvora provešće D. P. (28), J. M. (19), J. N. (21) i D. L. (19)

"Milorade, to se ne zaboravlja!"

Uz taj imali su još dva velika transparenta s natpisima: 'BORIČEVAC – 11 staraca, 44 žene i dece, BOSANSKO GRAHOVO – 62 žrtve, BROTNJA – 37 žrtava, ŽUPA DRVAR – potpuno pobijena, KRNJEUŠA – 200 žrtava, KULEN VAKUF – 900 žrtava' i 'Pijetet sa žrtvama uvek je u nama; ubistva dece, žena i starijih bez imalo srama'.

Jedan lokalni stanovnik rekao je za Novosti da su se mladići dovezli u automobilima zagrebačkih registracija. Dodao je i da od incidenta koji se dogodio 21. avgusta u mestu vlada nesigurnost i strah među stanovništvom.

PROČITAJTE JOŠ:

Iz PU šibensko-kninske rekli su kako je policija tog dana čuvala objekat, no nije bilo prijava remećenja javnog reda i mira.

Zbog organizovanog ispada u Uzdolju, kad su napali goste jer su pratili utakmicu Crvene Zvezde, idućih mesec dana iza rešetaka šibeničkog zatvora provešće D. P. (28), J. M. (19), J. N. (21) i D. L. (19). Terete se za nasilničko ponašanje, oštećenje tuđe stvari te da su pet osoba lakše povredili iz mržnje. Za još petoricom iz ekipe se traga.

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle meča sa Filipinima: Ne volim prljavu igru!