Partizan - Malatija
FK Partizan
Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević , Foto: FK Partizan

Potez koji je učinila uprava kluba iz Humske dovoljno govori o poverenju, strategiji i zajedničkim ciljevima.

Ožegović prelazi u redove nemačkog drugoligaša! (FOTO)

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 03.09.2019. 13:41 Ožegović je potpisao dvogodišnji ugovor. Ognjen Ožegović, Foto: FK Partizan Napadač Ognjen Ožegović napustio je Partizan i prešao u nemačkog drugoligaša Darmštat. Ožegović je potpisao dvogodišnji ugovor posle transfera, kako su preneli mediji, oko 400.000 evra. AUTOR: Alo.rs/ M.

Posle osvajanja trofeja Kupa Srbije, ulaska u grupnu fazu Lige Evrope, šefu stručnog štaba Savi Miloševiću ukazano je puno poverenje u vođenju prvog tima Partizana pošto je ugovor produžen na još dve godine.

Pre 34 godine poginuo je Dragan Mance! Žurio je na stadion i tragično nastradao, cela SFRJ je plakala za njim!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 03.09.2019. 09:59 - 03.09.2019. 10:19 Poslednji gol u dresu Partizana je postigao u prvenstvenom meču protiv Budućnost (2:1) odigranom u Humskoj, 1. septembra. Dragan Mance, Foto: Alo Svakog 3. septembra već 34 godine navijači Partizana sa tugom u duši se sećaju Dragana Mancea.

Savo Milošević ima puno poverenje UO FK Partizan, predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure koji je i zvanično potpisao novi ugovor sa Miloševićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Službene prostorije kluba danas su posetila i dobro poznata lica crno - belih što govori o sinergiji bivših i sadašnjih igrača i zajedničim vizijama kluba.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Srbije bodre Mutu Nikolića dok šutira trojke: "Zamalo da uđe"