Osmorica fudbalera crveno-belih se odazvali pozivu nacionalne selekcije

Alo.rs/M.D | sport 2020-10-16 15:58:12 2020-10-16 15:58:12

Crvena zvezda je tokom pauze imala osmoricu fudbalera koji su dobili pozive da nose dres Srbije u seniorskoj i mladoj reprezentaciji.

FK Crvena zvezda

Takođe, za “A” reprezentaciju svoje zemlje mečeve su odigrali El Fardu Ben i Gelor Kanga. Reprezentativac Komora odigrao je 90 minuta za svoju zemlju u pobedi nad Libijom 2:1, baš kao i Kanga za tim Gabona u porazu od Benina rezultatom 2:0.

Gol odluke na meču protiv Poljske postigao je jedan od najvećih bisera Zvezdine Omladinske škole i momak od koga mnogo zavisi igra crveno-belih – Veljko Nikolić. U tom meču nastupio je i Željko Gavrić koji je odigrao 84. minuta meča.

Raduje i činjenica da je u utakmici mlade reprezentacije Crne Gore, koja je ipak izgubila od Izraela rezultatom 2:1, gol postigao i Zvezdin napadač Nikola Krstović. Momak rođen 2000. godine proveo je na terenu svih 90 minuta, kao i u utakmici protiv Farskih ostrva.

Takođe, omladinska selekcija Srbije završila je pripreme pred novembarske kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a u timu Milana Lešnjaka našla su se šestorica Zvezdinih fudbalera – Andrija Katić (koji je na pozajmici u Budućnosti iz Dobanovaca), Aleksandar Lukić i Borisav Buramaz (pozajmljeni Grafičaru), Martin Novaković (na pozajmici u Radu), Matija Stojanović (pozajmljen Žarkovu) i prvotimac Crvene zvezde Andrija Radulović.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više