Trening fudbalera Crvene zvezde
FK Crvena zvezda
Trening fudbalera Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

Trening fudbalera Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Izabranici Dejana Stankovića odradili su u jutarnjim časovima poslednji trening zimskih priprema na Kipru koji je podrazumevao fizički aktivaciju pred utakmicu. Sa zadovoljstvom i osmehom na licu fudbaleri su završili jedini trening za danas, a od 17 časova po lokalnom, a 16 sati po srpskom vremenu, ih očekuje i prva utakmica protiv Arisa iz Limasola.

Posle 10 dana provedenih na Pafosu, prvotimci Zvezde su odradili i poslednji trening od dolaska na Kipar. Naporan i marljiv rad tokom prve faze zimskih prirpema završen je, a danas od 17 časova po lokalnom, a 16 sati po sprskom vremenu fudbaleri Crvene zvezde odigraće prvi kontrolnu utakmicu protiv kiparskog Arisa iz Limasola.

Trening je počeo laganim zagrevanjem i razgibavanjem neophodnim za dobru pripremu samog fizičkog rada na terenu. Usledila je i popularna ševa. Fudbaleri su bili podeljeni u tri grupe zajedno sa pomoćnicima. Zatim su se preselili na drugi deo terena gde su, uz nadzor kondicionih trenera odradili neophodnu aktivaciju sa istrčavanjima.

Potom je, trener Dejan Stanković svoj tim podelio u dve ekipe. Fudbalerima je stručni štab do najsitnijih detalja objasnio taktičke zahteve za današnji meč. Sa zadovoljstvom i osmehom na licu igrači su završili jedini trening za danas i uputili se ka hotelu na zasluženi odmor.

Treninzi u Pafosu su završeni, vreme je i za prvu utakmicu u 2020. godini.