Omladinci Srbije
FSS
Omladinci Srbije

FSS

Foto: FSS

Posle nerešenog ishoda u meču prvog kola sa Rumunijom (1:1) selekcija Srbije ušla je u meč sa Litvanijom kao veliki favorit i tu ulogu je opravdala već posle prvih 45 minuta igre.

Ređali su se golovi i prilike pred golom Litvanaca i bilo je samo pitanje sa koliko razlike će "orlići" otići na odmor.

Pročitajte još:

Goste je načeo Eraković u 6. minutu na asistenciju Pavlovića koji se takođe upisao u strelce i to u 19. i 29. minutu.

Do odmora su mrežu gostiju pogodili i Dostanić u 24. i Zukić u 44. minutu.

U nastavku je selektor Ivan Jević izvršio nekoliko izmena, jer Srbiju u poslednjem kolu očekuje važan duel sa Španijom koja je danas bila bolja od Rumunije (1:0).

Lazar Pavlović je treći put na ovom meču savladao litvanskog golmana, a Dostanić drugi put, u 90. minutu. Za konačnih i veoma ubedljivih 8:0 (5:0) potrudio se Radmanovac u 90+2 minutu.

Molitva za Mihu

AUTOR: V. Zogović DATUM I VREME: 11.10.2019. 09:30 „Navijam za Lacio, a legendi svog kluba Siniši Mihajloviću želim brzo izlečenje", rekao nam je pripadnik Kfora iz Rima Policija iz Italije na mostu u Kosovskoj Mitrovicu, Foto: Masanori Jošida Razočaranje zbog političke odluke prištinskih vlasti da Crvena zvezda ne odigra meč u Zvečanu s Trepčom u Kupu Srbije nisu krili ni pripadnici italijanskog kontingenta Kfora, koji su u sredu patrolirali na mostu na Ibru koji razdvaja severni i južni deo Kosovske Mitrovice.

Srbija - Litvanija 8:0 (5:0)

Strelci: Eraković u 6, L. Pavlović u 19, 29. (iz jedanaesterca) i 68, Dostanić u 24. i 90. i Radmanovac u 90+2. minutu.

Stadion: Gradski stadion u Zemunu.

Sudija: Glen Niberg (Švedska).

Žuti kartoni: Balaž (Srbija), Lubas (Litvanija).

SRBIJA: Stanković, Radmanova, Balaž (od 73. Đurković), Eraković (od 64. Stojanović), Stajić, Zukić, Novaković (od 46. Novaković), L.Pavlović, Stevanović (od 46. Velikić), Dostanić, Savić (od 66. Jočić).

LITVANIJA: Urbietis, Rašimavičius, Duševičius, Kaleda, Baltrunas, Zebrauskas, Park (od 76. Dedura), Paulauskas (od 46. Zingertas), Pilukaitis (od 46. Lubas), Jansonas (od 86. Judkunaitis), Klimavičius (od 46. Andriušis).

Bonus video: Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja