TUŽNO, A OPET LEPO! PALE SU I SUZE! Oproštajnu večeru legendarni kapiten neće zaboraviti dok je živ! A o ovom Partizanovom poklonu Saši Iliću se priča! (VIDEO + FOTO)

U ime svih igrača iz generacije 2018/2019 i članova stručnog štaba – Zoran Tošić, Lola Smiljanić i Vladimir Stojković kapitenu su poklonili Rolex sat sa posvetom

Oproštajna večera za Sašu Ilića
Oproštajna večera za Sašu Ilića, Foto: FK Partizan, Miroslav Todorović

Sa puno emocija, uz po koju suzu koja se suzdržavala da ne padne niz lice prekrivena smehom, prvotimci Partizana su se oprostili na karantinskoj večeri od svog kapitena Saše Ilića, koji će u nedelju 19. maja odigrati svoju poslednju utakmicu u SLS na stadionu Partizana.

Bilo je to jedno uobičajno veče u karantinu uz obavezan biftek i pastu, ali umesto tradicionalnih palačinki, poslužena je torta u čast kapitena sa brojem utakmica 847/240 golova, 11 titula i 6 do sada osvojenih trofeja Kupa.

U ime svih igrača iz generacije 2018/2019 i članova stručnog štaba – Zoran Tošić, Lola Smiljanić i Vladimir Stojković kapitenu su poklonili Rolex sat sa posvetom – Večnom kapitenu, generacija FK Partizan 2018/2019.

Ja bih da igram još malo jer je Sale samo jedan − odzvanjalo je sportskim centrom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi