Snežana Stojković
Marko Metlaš
Snežana Stojković

Marko Metlaš

Snežana Stojković, Foto: Marko Metlaš

Dragan Stojković Piksi promovisan je kao novi selektor Srbije i tako postao glavna tema sportske javnosti u Srbiji. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde posle dugogodišnjeg rada u Japanu, vratio se u rodnu zemlju, a sa sobom poveo i suprugu Snežanu Stojković (55) koja i u šestoj deceniji života izgleda nestvarno.

Može li Piksi da odvede Srbiju na Svetsko prvenstvo?

 

Na "ludi kamen" su Dragan i Snežana stalo veoma mladi, on je imao 23, a ona 22 godine. Bilo je turbulencija, ali je danas skladna bračna zajednica.

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine, rekla je Snežana svojevremeno za magazin "Story".

Snežana Stojković

Marko Metlaš

Snežana Stojković, Foto: Marko Metlaš

Kod njih se ništa nije promenilo za sve ove godine.

- Možemo da se foliramo, ali zaista je tako. Ne mislim da to moraš da prećutiš samo u muško-ženskim odnosima, već u svima do kojih ti je stalo. I u prijateljstvu ćeš, sigurno, tako reagovati, ako je neko umoran ili nervozan. Posebna priča je kad neko ima stresan posao, kao Dragan. Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina - rekla je Snežana svojevremeno.

PROČITAJTE JOŠ: