Ogorčeni Mesi opleo po svima, nije se pojavio ni na ceremoniji! (FOTO + VIDEO)

alo.rs/M.D. | sport 2019-07-07 08:38:40 2019-07-07 08:38:40

Argentina je osvojila treće mesto na Kopa Amerika!

AP/Victor Caivano

Fudbaleri Argentine pobedili su sa 2:1 Čile. Meč je obeležilo isključenje Leo Mesija nakon veoma loše sudijske odluke, obojica igrača su isključena u 37. minutu što je značajno uticalo na kvalitet utakmice. Između ostalog pogledajte sami i procenite da li je bilo za crveni!

Mesi je bio veoma ogorčen posle utakmice a nije se pojavio ni na ceremoniji dodeljivanja medalja za treće mesto!

PROČITAJTE JOŠ:

"Nisam otišao na ceremoniju, zato što ne moramo da budemo deo korupcije, nepoštovanje koje nismo imali na Kupu je bilo ogromno" - započeo je vidno iznervirani Mesi svoj nastup, pa je potom opleo po najvećem rivalu, Brazilu:

"Brazil šampion? Nema sumnje, Kup je namešten da im se dodeli u ruke, Peru ima priliku da ispuni san ali ne mislim da će uspeti".

Potom se oglasio i na svom Instagram nalogu i poručio navijačima da su trebali da igraju u finalu:

"Napuštao ovaj Kup sa trijumfom, ali pre svega uzdignute glave sa osećajem da fudbal nije bio fer prema nama. Zbog načina na koji smo igrali i bili superiorniji u odnosu na Brazil, zaslužili smo da budemo u sutrašnjem finalu. Moramo da budemo optimistični jer nas očekuje budućnost sa veoma velikom selekcijom u bazi kojoj je potrebno samo vreme. Napred Argentina!" - napisao je na svom Instagramu.

Expand player
Pogledajte više