Ognjen Vranješ
Dejan Briza/Alo!
Ognjen Vranješ

Dejan Briza/Alo!

Ognjen Vranješ, Foto: Dejan Briza/Alo!

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ (29) mogao bi se vratiti u Grčku i oživeti svoju fudbalsku karijeru, javljaju belgijski mediji.

Pročitajte još:

UEFA ŽESTOKO KAZNILA CRNU GORU Sokolove očekuje veliki problem u nastavku kvalifikacija!

BIVŠI GOLMAN PARTIZANA NAPADNUT U BEOGRADSKOM RESTORANU Napadač repetirao pištolj! (VIDEO)

EKSKLUZIVNO ZA ALO! VILANDER: Radujem se dolasku u zemlju Novaka Đokovića!

Bh. defanzivac se već dugo nalazi u nerešenom statusu u Anderlehtu, gde mu čak nije omogućeno ni da trenira sa drugim timom pa Vranješ željno iščekuje da napusti Brisel.

Reagovao je AEK, klub iz kojeg je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i stigao u Anderleht prošlog leta za tri miliona evra. Klub iz Atine bi ga rado ponovo video u svojim redovima, zbog čega je predstavnik grčkog kluba boravio u Belgiji.

Ipak, problem je Vranješova plata pa bi Grci voleli da ga pozajme, a da mu pritom Anderleht isplaćuje zaradu garantovanu ugovorom.

Defanzivac bi se verovatno rado vratio u AEK, čiji ga navijači obožavaju, što neprestano pokazuju porukama na društvenim mrežama.

Podsetimo, Vranješu su najveći problemi u Anderlehtu, kako su priznali i klupski čelnici, predstavljali skandali koji nemaju veze sa sportom, a zbog toga ga je i selektor Robert Prosinečki odlučio odstraniti iz reprezentacije BiH.

Tagovi