Belmin Halilović
FK Modriča
Belmin Halilović

FK Modriča

Belmin Halilović, Foto: FK Modriča

Kao što smo već pisali Belmin Halilović je dobio otkaz u FK Modriča posle samo četiri dana u klubu, a sve zbog veličanja Ratka Mladića. Mladi defanzivac je 10. jula potpisao ugovor sa Modričom, a već dan kasnije internetom je počeo da kruži "skrinšot" njegove poruke sa Fejsbuka, na kojoj se vidi da je u majici sa motivima Republike Srpske i gde sagovorniku poručuje "Živeo Ratko Mladić".

Klub je naveo da se ograđuje od takvih i sličnih stvari i da je zbog kršenja discipline i nanošenja ugleda klubu dobio otkaz, a sad se oglasio se i sam fudbaler.

- Sve se to desilo 1. jula. Mislio sam da je to šala, kao i ranije hiljade takvih i sličnih između mene i mojih prijatelja. Imam prijatelje svih nacionalnosti i svi me znaju kao mladića koji voli šalu i zezanciju. Pa ja život shvatam kao zezanciju. Nisam mogao ni da slutim da će mi sve ovo život zagorčati - istakao je Halilović za “Večernje novosti“.

On je dodao da je dobio pretnje smrću.

- Za jedan dan sam dobio 700 poruka. Prete mi smrću zbog šale, a moj otac je ranjen kao vojnik Armije BiH. Prete mi i porodici. Za sebe se ne plašim, već za njih.

PROČITAJTE JOŠ: