El Klasiko, Serhio Ramos, FK Real Madrid, FK Barselona
Twitter/Real Madrid
El Klasiko, Serhio Ramos, FK Real Madrid, FK Barselona

Twitter/Real Madrid

El Klasiko, Serhio Ramos, FK Real Madrid, FK Barselona, Foto: Twitter/Real Madrid

Argentinac je izgleda odlučan u nameri da promeni sredinu, Barsa se ne da, ali je utisak da ima sve manje opcija i da će morati da popusti.

Nije tajna da je prvi favorit za Mesijev potpis Mančester siti, gde bi ponovo sarađivao sa Gvardiolom i dobio priliku da igra sa Kunom Aguerom, koji mu je veliki prijatelj.

Luis Suarez je proglašen za višak, ima velika primanja i sve više problema sa povredama, u klubu su rešili da ga se reše.

Očekivalo se da će klub napustiti i Martin Brajtvajt i to među prvima. Danac je u februaru stigao kao prinudno rešenje, Barsa je poslala zahtev čelnicima lige da im odobri angažovanje jednog igrača zbog teških povreda Dembelea i Suareza u tom trenutku.

Kupili su Brajtvajta od Leganesa za 18 miliona evra, danski fudbaler se solidno pokazao, a onda je usledila pandemija i prekid sezone.

Suarez se oporavio za nastavak, pa je postalo jasno da je Brajtvajt bio greška, ali izgleda da Kuman želi da mu pruži šansu, prenosi "Mundo Deportivo".

Naime, novi trener Barse je dobio pozitivne izveštaje o Brajtvajtu, koji se pokazao kao veliki i veoma posvećen profesionalac.

Tako će dati priliku danskom napadaču da se izbori za mesto u timu kroz treninge, Kuman će zajedno sa asistentom Henrikom Larsonom proceniti da li može da bude od pomoći.

Mogao bi da dobije ulogu rezervnog napadača, kako bi pomogao mlađim fudbalerima i dao stručnom štabu još jednu opciju, naravno pod uslovom da je spreman da preuzme takvu rolu.

Za njegove usluge postoji i interesovanje Evertona i Vest Hema, gde bi sigurno dobio ozbiljniju šansu, ali će jasno sa Barsom imati priliku da se bori za trofeje, a vezan je za klub i ugovorom do leta 2024. godine.

PROČITAJTE JOŠ: