Dejan Joveljić
Alo!/Vladimir Marković
Dejan Joveljić

Alo!/Vladimir Marković

Dejan Joveljić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost rezultatom 4:1 u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije. Treći gol u Kup takmičenjima postigao je mladi i talentovani napadač Dejan Joveljić.

Pročitajte još:

OVAJ GOL IDE DECI Stameni štoper Zvezde pogodak posvetio svojim potomcima!

DENVER SLAVI JOKIĆA Nagetsi na pogon Nikole došli do izjednačenja!

KLUBOVI SA OSTRVA KADA GA VIDE, NE MOGU MU NIŠTA Lionel Mesi je ubica Engleza!

- Dobro sam se snašao u datom momentu, prošla nam je uigrana kombinacija. Vežbamo mnogo puta da Rodić ubaci iz auta na Pavkova, da ja tu utrčim. Uspeo sam ovog puta da prevarim trojicu čuvara i da zatresem mrežu. Rekao sam na početku polusezone da bih voleo da stignem do brojke od pet golova na proleće. Za sada sam postigao četiri, voleo bih da premašim tu cifru - rekao je Joveljić.

Fudbaleri Zvezde ovom pobedom obezebdili su miran put na revanš polufinala u Lučane 15. maja.

Dejan Joveljić

FK Crvena zvezda

Dejan Joveljić, Foto: FK Crvena zvezda

- Nije bilo lako na terenu, iako rezultat to ne pokazuje. Mladost je sjajna ekipa sa odličnim pojedincima i trenerima. Ipak, pobeda se od nas očekivala i mi smo je ostvarili. Imamo pozitivan rezultat pred revanš, što je u ovom trenutku jako bitno. Sigurno nismo završili posao pobedom na Marakani. Treba oprezno da uđemo da u drugu utakmicu, moramo da budemo fokusirani kako bismo potvrdili pobedu i prolazak u finale Kupa - poručio je Joveljić.