Nejmar, nasilje
Youtube/FAMZ
Nejmar

Youtube/FAMZ

Nejmar, Foto: Youtube/FAMZ

Nejmaru se život pretvorio u pravi pakao! Nakon optužbe za silovanje od strane brazilske manekenke Nažili Trinidad, doživeo je tešku povredu zbog koje je u suzama napustio teren i zbog koje će propustiti Kopa Amerika u svojoj domovini.

Ipak, to je sada sasvim sigurno najmanje što ga brine, jer afera sa manekenkom, čije je eksplicitne fotografije Nejmar objavio odmah nakon optužbe za silovanje.

 

ćerke Siniše Mihajlovića

Screenshot, Isola dei famosi

Policija u Brazilu ovaj slučaj vodi pod vinjetom "strogo poverljivo", ali mediji svakog dana pronađu nešto novo, a sada je u medije dospeo i snimak iz hotelske sobe, koji Nejmaru može da bude najveća opasnost.

Na njemu se može videti kako su on i Trinidad na krevetu i kako razmenjuju tiho reči na portugalskom jeziku, a onda iznenada između njih nastaje sukob.

Ona ga udara dva puta, nakon čega poteže i neki predmet (verovatno čašu) i gađa ga, a onda Nejmar uzvraća nogom u glavu iz ležećeg položaja.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ne, ne, ne, ne udaraj me, ne - rekao je Nejmar, nakon čega mu je Trinidad uzvratila.

- Ne? Hoćeš da me udariš, jel tako? Hoćeš da me udariš? - pitala ga je vičući Brazilka, nakon što je nekoliko sekundi kasnije bacila predmet ka njemu uz glasno uzvikivanje.

- Udariću te, ti znaš zašto. Jer si me juče prebio! - vrištala je Brazilka, nakon čega je Nejmar krenuo u napad i tu se snimak prekida.

 

Tagovi