ZAŠTO TO NE BISMO PONOVILI I PROTIV BAJERNA? Novo pojačanje crveno-belih o Nemcima! Samouveren je do srži

Mnogo se očekuje od njega.

Radživ Van La Para
Radživ Van La Para, Foto: FK Crvena zvezda

Radživ van La Para je novo pojačanje Crvene zvezde i već je dobio šansu u meču sa Inđijom na stadionu "Rajko Mitić".

Očekuje da je dobije i protiv Bajerna u gostima u okviru prvog kola Lige šampiona.

"Očekujem izuzetno tešku utakmicu, Bajern je odličan tim, poseduje veoma kvalitetne igrače, ali isto tako Zvezda je pokazala da sa svakim može da se nosi. Potpuno spremni ćemo ući u utakmicu, daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat u Minhenu. Bajern ima fenomenalne napadače zbog toga pre svega moramo da igramo veoma dobru odbranu protiv njih, a onda ćemo videti šta možemo da uradimo u napadu", rekao je on.

Radživ van La Para
Radživ van La Para, Foto: Martin Rickett/PA via AP

Smatra da dobar rezultat nije tako daleko.

"Najbitnije je da uvek verujemo da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Videli smo prošle godine, kada su crveno-beli verovali da možemo da ostvarimo pobede protiv velikih timova i bili fokusirani na našu igru, da su dobri rezultati dolazili. Zašto to ne bismo to ponovili i protiv Bajerna?"

Otkriveno zašto Slobodan Šarenac nije bio u stanju da prenosi finale Svetskog prvenstva

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 16.09.2019. 20:01 Srećom, sada je u redu. Slobodan Šarenac, Foto: Youtube/RTS Tako stoje stvari - Navikla je domaća publika da košarka i Slobodan Šarenac idu zajedno i zaista svi su očekivali da će on prenositi i finale Svetskog prvenstva u Kini, ali do toga nije došlo.

Posebno se osvrnuo na navijače Crvene zvezde.

"Podrška koju nam pružaju naši navijači je neverovatna, mnogo će nam značiti njihovo prisustvo u Minhenu. Na krilima njihova podrška će nam biti mnogo lakše da se u Beograd vratimo sa pozitivnim rezultatom. Veoma smo zahvalni našim navijačima na svemu što rade za nas, cenimo to što odvajaju vreme da otputuju i podrže nas i na gostovanju. Nema sumnje da će nam njihovo navijanje dati još veći podstrek", rekao je Van La Para.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!