GRCI NAJAVLJUJU SPEKTAKL, OLIMPIJAKOS I NAVIJAČI U PRVOM PLANU Novine u Atini obojene u crveno-belo, otkriven plan "Delija" i "Gejt 7" (FOTO)

Grčki mediji spremni za crveno-beli derbi.

Grčka štampa
Grčka štampa, Foto: Alo V. Zogović

Utakmica Lige šampiona između Olimpijakosa i Crvene zvezde zakazana za sutra od 21 čas već danas privlači veliku pažnju javnosti, a stranice štampe rezervisane za sport u velikoj meri posvećene su crveno-belom derbiju.

Znatno veća pažnja posvećena je atinskom klubu, a između ostalog za medije u Grčkoj govorili su Darko Kovačević i Nenad Đorđević.

Grčka štampa
Grčka štampa, Foto: Alo V. Zogović

Kovačević je istakao ulogu Evangelosa Marinakisa, vlasnika Olimpijakosa, dok je u razgovoru sa Đorđevićem u prvom planu snaga tima iz Pireja i naslov "Olimpijakos melje protivnike".

Nijsu izostale ni priče posvećene navijačima, a jedan od udarnih tekstova plasiran pod naslovom "Žurka počinje na Sintagmi" najavljuje zajednički korteo navijača.

Grčka štampa
Grčka štampa, Foto: Alo V. Zogović

Pristalice dva crveno-bela šampiona, Delije i Gejt 7, će se okupivi upravo na čuvenom atinskom trgu odakle je predviđeno da u 19 časova zajedno krenu ka stadionu udaljenom 10 kilometara.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi