Dres Srbije
Twitter
Dres Srbije

Twitter

Dres Srbije, Foto: Twitter

Promocija novih dresova reprezentacije Srbije biće održana 23. marta, a na društvenim mrežama se pojavila fotografija rezervne, bele varijante, u kojoj će izabranici Ljubiše Tumbakovića na megdan Norveškoj u Oslu 26. marta. Garnitura koja je otkrivena je gostujuća, dominira bela boja uz nijansu koja je negde između plave i ljubičaste. Pored toga, grb Fudbalskog saveza Srbije je fluorescentan, za šta postoji i objašnjenje koje je dato.

Novi dizajn gostujućeg dresa inspirisan je srpskom tradicijom i najvećim izumiteljem u istoriji Nikolom Teslom i odatle fluoroscentna boja na dresu kao i određeni simbol koji će prožimati dizajn. Takođe, dres je namenjen milenijalcima, mlađoj generaciji, koja ima drugačije poglede na svet.

Još uvek se ne zna izgled prvog dresa, koji će biti crvene boje, ali su u javnost procurili pojedini detalji. Prvi put od osamostaljenja Srbija će imati svoju prepoznatljivu crvenu boju koja će u budućnosti postati zaštitni znak. Dres će prvi put izaći u javnost tek na promociji, 23. marta. 

Kako se Vama sviđaju ovi dresovi? Glasajte u našoj anketi i podelite Vaše mišljenje sa nama u komentarima.

 

 

 

 

Komentari (1)

alo bre

28.02.2020 17:15

a Tesla je inače furao fluorescentne šimike