"NIJE MOGAO DA PREBOLI USPEH MAŽIĆA" Nova sapunica u srpskom fudbalu, sad je odgovorio na optužbe!

Ovome nema kraja!

Milorad Mažić
Milorad Mažić, Foto: EPA/Tatiana Zankovich

Dobrivoje Srećković, nekadašnji sudija i akter 1.115 utakmica, oglasio se povodom optužbi Miroslava Radomana.

"Mnoge bivše sudije sada su sklone da kritikuju svoje kolege, među njima i Mirosav Radoman, a razlog je samo to što više nisu u organima Saveza. Miroslav Radoman je imao šansu, bio je i predsednik Sudijske komisije, imao je potpunu autonomiju i slobodu da podmladi listu, učini dobre stvari za fudbal. Mnogo je obećavao, ali ništa nije uradio. Pa u Savezu ne postoji ni jedan pisani trag da je Radoman ikada tražio razrešenje bilo kog sudije. A priča sve ovo što priča. To je toliko licemerno da nemam reči", rekao je Dobrivoje Srećković. 

Pročitajte još

Radoman je u intervjuu za "Danas" istakao da sadašnja Sudijska komisija ne delegira sudije po sposobnosti, već po željama klubova i interesnih grupa.

"Njegova glavna greška (Radomana) je što se nije bavio poslom nego je zbog sujete imao lični obračun sa Miloradom Mažićem. Nije mogao da preboli njegov uspeh, činjenicu da je naš najbolji sudija, da će ga preteći u broju derbija koje je sudio i to je praktično bio njegov početak kraja. Umesto da ispuni silna obećanja on je zloupotrebio funkciju i svu energiju usmerio ka liku i delu svetski priznatog sudije. A danas je kao zabrinut za suđenje?! Licemerno! Imao si priliku, slobodu da nešto promeniš, a sada govoriš kako drugi nemaju autoriteta i snage. Čovek ne može da preboli Mažića, pa to ti je", zaključio je na kraju Dobrivoje Srećković.

BONUS VIDEO

Andrea Trinkijeri o pobedi Partizana, Zagorcu, Tomasu ali i o drugim stvarima!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi