Benzema, Real Madrid - Levante
AP
Benzema, Real Madrid - Levante

AP

Benzema, Real Madrid - Levante, Foto: AP

Fudbaleri Levantea šokirali su Santjago Bernabeu pobedivši Real Madrid na njegovom terenu 2:1! Levante je šampiona Evrope srušio za samo 13 minuta golovima Moralesa u šestom i Rohera iz penala.

Real je 18 minuta pre kraja smanjio preko Marsela, ali "kraljevski" klub nije uspeo da izbegne treći poraz u poslednja četiri kola.

Madriđani nisu imali ni sreće, jer je Serhio Ramos pogodio prečku u prvom poluvremenu, a Karim Benzema stativu u drugom.

S druge strane, VAR tehnologija je sprečila nepravdu jer je nakon pregledanja snimka poništen neregularan gol Marka Asensija zbog ofsajd pozicije.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

 

 

Marselo je postigao prvi gol za Real posle čak osam sati i jednog minuta, ali je "kraljevski" klub ipak ispisao negativnu stranicu svoje istorije jer je to najduži period bez pogotka od osnivanja.

Real je četvrtim mečom bez pobede u nizu ostao na deobi pete pozicije sa 14 bodova, jedan iza Atletika i Barse, a dva iza Sevilje, koji imaju po utakmicu manje.

Madriđani su prvi put od 2009. izgubili tri uzastopna meča u svim takmičenjima (CSKA, Alaves, Levante). Ako to nije potpisalo otkaz treneru Hulenu Lopetegiju, onda ne znamo šta može.

S druge strane, Levante je pobedio treći put u nizu i napredovao do sedmog mesta u LaLigi.

LaLiga 9. kolo:

Real Madrid – Levante 1:2 (0:2)

16:15 Valensija – Leganes
18:30 Viljareal – Atletiko Madrid
20:45 Barselona – Sevilja

Nedelja:
12:00 R.Valjekano – Hetafe
16:15 Eibar – Atl.Bilbao
18:30 Ueska – Espanjol
20:45 Betis – Valjadolid
21:00 Sosijedad – Đirona

Petak:
Selta Vigo – Alaves 0:1 (0:0)