Zoran Njeguš
Youtube

- Tvrd meč, sa mnogo duela i naboja. Polušanse su nastale iz grešaka. Više samo očekivao od Partizana, koji je morao da juri tri boda zbog velikog minusa. Da je pobedio, ponovo bi se bar malo zakuvalo i imali bi satisfakciju. Ne znam kakve su instrukcije dobili igrači, ali u poslednjih deset minuta crno-beli kao da su čuvali rezultat?!

Zvezda je predstavila nekoliko „klinaca“?

- Pravi potez uprave i trenera Stankovića. Evidentno je da se nisu uplašili i da im trebaju utakmice u nogama. Na vreme su počeli da se kale. Bilo je prirodno dođe do pada u igri kako je utakmica odmicala, ali su ispunili očekivanja.

Vaš bivši saigrač Dejan Stanković otisnuo se u trenerske vode?

- Da se razumemo, nije mu bilo lako. Večiti derbi i ogroman pritisak posle samo nekoliko utakmica. Za trenera je najvažnije iskustvo. Nije isto sedeti na klupi tri-četiri ili 50-100 utakmica! Videlo se da je motivisan, da ima viziju i da tek stvara tim. Hrabrio je igrače i posle grešaka, što im je sigurno dalo dodatni motiv da budu bolji. Ostao je bez Marina, raščistio sa nekim strancima, praktično kreće od nule. A videli ste, Zvezda je bila za nijansu bolja protiv već formiranog tima Partizana.