Emanuel Adebajor
Twitter/printscreen
donacija, Foto: Shutterstock

Sportisti širom planete uplaćuju novac u humanitarne svrhe, u cilju borbe protiv korone. Neko doniraju i medicinsku opremu. Međutim, jedan među njima se izdvaja, ali žne po dobrom glasu. Čuveni fudbaler iz Toga Emanuel Adebajor nije dao ni evro u dobrotvorne svrhe, i još dodaje da nema nameru to da učini.

Ekpsresno se Adebajor našao na udaru je kritičara.
- Za sve one koji me kritikuju što nisam dao donaciju, biću veoma jasan – ja ne doniram. Vrlo prosto - poručio je Adebajor koji je kroz karijeru zaradio više desetina miliona evra.

Nekadašnji igrač Reala, Arsenala, Mančester Sitija, Totenhema i brojnih drugih klubova dodao je da ga nikakav pritisak neće promeniti.
- Radim ono što želim da radim. Jedem ono što želim da jedem. Na kraju će uvek biti ljudi koji će me kritikovati, kao za ovo što nisam dao donaciju. Izgleda čak da sa ja doneo virus u Lome. Bio je to nesrećan slučaj, ali tako je kako je - ironično je poručio Adebajor.

 

Komentari (2)

Busman

22.04.2020 14:28

A dok je im'o naduven stomak i muve oko ociju, dok je kopao sa bracom i sestrama zemlju da dodje do vode i dok je cekao da mu se celo pleme (familija) vrati iz vise dnevnog lova da bi ubacio komad neke zveri u zeludac, onda su valjale donacije koje su stizale i jos uvek stizu iz celog sveta u njegovu zemlju gladi!?

Tanja

23.04.2020 10:58

Kakva ti je faca i bolje da ne doniras.