Marko Nikolić
Blic/Marko Metlaš
Marko Nikolić

Blic/Marko Metlaš

Marko Nikolić, Foto: Blic/Marko Metlaš

Navijači moskovske Lokomotive "Junajted sout" objavili su saopštenje za javnost u kojem su od odgornih direktora zatražili ostavke.

Oni se ne slažu sa dovođenjem Marka Nikolića na trenersku klupu, jer smatraju da je njegov prethodnik Jurij Sjomin legenda kluba, koja je glavni ideolog moderne Lokomotive:

"Juče je objavljena odluka uprave Lokomotive kojom je imenovan novi trener uz dodatak "Upravni odbor kluba izražava zahvalnost Juriju Pavloviču Sjominu, kome je istekao ugovor 31. maja 2020. godine, zbog dugogodišnjeg rada u Lokomotivi." Štampa je već dala svoju procenu za otpuštanje žive legende kluba. To je sramota! Smatramo da je ovo incident, jedna od najglupljih i nerazumnijih odluka u istoriji kluba. Ova odluka je protiv logike, protiv Lokomotive, protiv tradicije i istorije. S tim u vezi, izjavljujemo da dalji zajednički rad sa tzv. upravnim odborom više nije moguć. Sada smo zbog epidemiološke situacije ograničeni, utakmice sa navijačima neće biti moguće uskoro, ne možemo ni na ulici da pokažemo naš stav, ali ne možemo ni odvraćati navijače i simpatizere dela Jurija Sjomina da izraze svoje mišljenje i ostale radnje u vezi sa trenutnom situacijom", smatraju navijači i zaključuju:

Marko Nikolić

Alo MArko Metlaš

Marko Nikolić, Foto: Alo MArko Metlaš

"Izražavamo prezir prema UO. Devalvirali ste vrednosti i dobro ime Lokomotive. Zabrljali ste po našoj tradiciji i izdali naše navijače. Sramotili ste ono što je decenijama stvarano. Uvredili ste našu živu legendu! Mi smo napolju! Tražimo vaše ostavke", poručili su navijači Lokomotive.

Komentari (4)

Alex

16.05.2020 09:59

Nece on dugo...on je nizetazredni trener

šane

16.05.2020 12:25

nek ne ulazi , pa na oruk opet...

GORAN NP

16.05.2020 14:52

Faca mu je zajebana.

Rus

16.05.2020 14:56

Doveli su nekog anonimca da trenira klub,necuveno