Zinedin Zidan
EPA/SergeyDolzhenko
Zinedin Zidan

EPA/SergeyDolzhenko

Zinedin Zidan, Foto: EPA/SergeyDolzhenko

Sve su glasniji i oni koji traže promenu na klupi kraljevskog kluba, a situaciji u kojoj je Francuz nimalo nije pomogao nedavni poraz u Ligi šampiona od Šahtjora. Bio je to peti poraz Madriđana u poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima, dovoljno za alarm uoči subotnjeg gostovanja Sevilji na "Ramon Sančes Pishuanu".

Na pitanje novinara da li se posle svega oseća "nedodirljivim", Zidan je jasno odgovorio.

Činjenica je da francuski stručnjak ima apsolutnu podršku kluba.

Da li je Realu potreban novi trener?

 

"Da, osećam da ima podršku kluba. Ne mogu da budem srećan kad izgubimo utakmicu, ali bar znamo gde smo. Imam sreće da se borim za ovaj klub i to ću raditi do poslednjeg dana. Igrači isto tako, moramo da radimo najbolje što možemo", dodao je Zidan.

Na pitanje da li razume kritike koje su mu upućene, rekao je da je to razumljivo posle neuspeha.

"Ne bih da komentarišem, ne pogađa me to. Ovo je moja pozicija, tako je uvek kad ne pobedite, normalno je da vas ovde kritikuju, ali neće promeniti moje mišljenje. Nastavljamo po planiranom".

Bilo je glasina da su pojedini igrači mišljenja da bi trenerska smena bila korisna za klub.

"Ono što igrači žele je da se takmiče, uvek su mi iskazivali svoju privrženost, ali to nije najvažnije. Ovde sam bio igrač i trener, poznajem istoriju kluba, ali ponekad ne ide kako želimo. Isplivaćemo i iz ovoga. Svakako, ovo je teđak momenat, ali razmišljam pozitivno. Sevilja je još jedna velika prilika i želimo da pokažemo da imamo dobar tim", zaključio je strateg Reala.

Meč Sevilja - Real igra se u subotu 5. decembra od 16.15 časova.

PROČITAJTE JOŠ: