Jović, Zidan
AP/Gregorio Borgia
Luka Jović protiv Rome

AP/Gregorio Borgia

Luka Jović protiv Rome, Foto: AP/Gregorio Borgia

Real Madrid je doveo pet novih pojačanja ovog leta, uključujući dve zvezde Edena Azara i Luku Jovića. Ipak, "sveža krv" nije impresionirala u pripremnim mečevima, tako da mediji u Španiji prenose kako se Zinedin Zidan sada nalazi u dilemi. Prema njihovim rečima, Zidan razmišlja da pozajmi jednog napadača i da u klub dovede drugog.

Ronaldo otkrio najbolji savet koji je ikad čuo! Ne možete ni zamisliti KOJI TRENER mu je ovo rekao

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 13:21 Nije baš u njegovom stilu. Kristijano Ronaldo, Foto: AP Photo/Ahn Young-joon Jedan od najboljih fudbalera sveta, zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo, rekao je da mu je trener Real Madrida Zinedin Zidan mnogo pomogao da se oseća posebnim kada je igrao u Španiji. AUTOR: Tanjug/S.M.

Španski list Don Balon sugeriše da Real Madrid razmišlja o pozajmici za Luku Jovića na jednu sezonu, jer se srpski igrač nije pokazao u očima Zidana. Jović je došao ovog leta za 60 miliona evra.

Luka Jović

AP Photo/Manu Fernandez

Luka Jović, Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Mediji idu tako daleko da tvrde kako Luka Jović zapravo ne bi imao ništa protiv pozajmice budući da bi mu donela neophodno iskustvo, ali problem je što bi Lukin odlazak značio rupu u napadu i ne bi imao niko da bude u rotaciji sa Benzemom. "Kraljevski klub" bi rešenje mogao da potraži u Kristijanu Stuaniju koji je nastupao za Đironu prethodne sezone. On bi koštao sedam miliona.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, za Real se već nedeljama spekuliše da je u pregovorima sa Van De Bikom i Nejmarom.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!