Marko Nikolić
Blic/Marko Metlaš
Marko Nikolić

Blic/Marko Metlaš

Marko Nikolić, Foto: Blic/Marko Metlaš

Marko Nikolić je zaustavljen u šampionatu Rusije. Njegova Lokomotiva iz Moskve odigrala 1:1, zapravo jedva izbegla poraz u Jekaterinburgu protiv Urala, zahvaljujući pogotku Fjodora Smolova u 87. minutu.

Moskovljani su na ovo gostovanje stigli sa velikim samopouzdanjem, na krilima dve vezane pobede i bez primljenog gola, a iako je odigran tvrd meč bili su bolji rival u većem delu utakmice.

Problem je nastao kada su prvi primili gol. Posle odličnog centaršuta Efemova u 74. minutu, Egoričev je zatresao mrežu gostujuće ekipe i obradovao budući klub Branka Jovičića čija se pormocija očekuje.

Ipak, uporna Lokomotiva je u poslednjim minutima nekako stigla do boda, a iskusni Smolov se odlično snašao posle centaršuta Alekseja Mirančuka i postavio konačnih 1:1.

Da li je Nejmar slavio na srpskom posle plasmana u finale Lige šampiona

Ovaj remi će ostaviti Lokomotivu na liderskoj poziciji barem dok se ne kompletira treće kolo Premijer lige Rusije. I Spartak iz Moskve je zabeležio remi na gostovanju, protiv Ufe gde je bilo 1:1.

I tamo je domačin prvi poveo već u drugom minutu preko Alikina, a konačan rezultat postavio je Ezekijel Ponse u 18. minutu.

Pre toga je Džordan Larson promašio penal za Moskovljane.

PROČITAJTE JOŠ: