Hari Kejn
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
Hari Kejn

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Hari Kejn, Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Na "Vembliju" je bilo 4:0 za lidera grupe u kojoj je i Crna Gora

PROČITAJTE JOŠ:

Engleska grabi ka Evropskom prvenstvu - kako igra tim Gareta Sautgejta i koliko je objektivno bolji od svih rivala u grupi A, teško je očekivati da do kraja kvalifikacija naiđe na bilo kakve probleme.

Na "Vembliju" je sada pala Bugarska (4:0), koja je grubo kažnjavana za sve gluposti koje su napravili njenu defanzivci. Hari Kejn je došao do verovatno najlaganijeg het-trika u karijeri (dva puta je pogodio iz penala), a goleadu je upotpunio Rahim Sterling, strelac i asistent.

Engleska - Bugarska

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Engleska - Bugarska, Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Nesporazum golmana i defanzivaca Bugara

Prvi penal

Gol Rahim Sterlinga

Drugi penal i het-trik Harija Kejna

Bugari su kod 0:0 i 1:0 imali tri šanse da pokvare računicu Albionu, ali sve dobro što su uradili napred pokvarili su u defanzivi. Tako su kod prvog pogotka Kejna izgubili loptu u svom kaznenom prostoru, a kod trećeg koji je postigao Sterling na 30 metara od gola.

Tumbaković ostavio najskupljeg Srbina u istoriji da mu greje klupu!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019. 19:54 - 07.09.2019. 20:38 Srbija na stadionu "Rajko Mitić dočekuje selekciju Portugala! Portugal - Srbija, Foto: AP/Armando Franca Srbija - Portugal, Foto: ALO Foto: D. J. Bužić A tu smo i mi! Nikad nismo izgledali bolje, na novom semaforu fudbalskog kluba Crvene zvezde!

Engleska je lider grupe u kojoj je i Crna Gora - ima devet bodova iz tri kola, uz gol-razliku 4:1.

Fudbalska reprezentacija Ukrajine pobedila je Litvaniju sa 3:0, u petom kolu grupe B kvalifikacija za EURO 2020.

Ovo je bila četvrta pobeda za ekipu Andreja Ševčenka i iz pet odigranih utakmica imaju 13 bodova, devet više od Srbije i Luksemburga. Ukrajinu su do pobede predvodili Zinčenko, Marlos i Malinovskij, koji su golove postizali u sedmom, 28. i 62. minutu.

Portugalac se u VIP loži srdačno pozdravio sa legendama srpskog fudbala! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ D. J. Bužić DATUM I VREME: 07.09.2019. 22:14 - 07.09.2019. 22:40 Fudbaleri Srbije igraju protiv Portugala u ovim trenucima, a veliki broj ljudi se okupilo da podrži "Orlove" na stadionu "Rajko Mitić". Slaviša Kokeza i Žoze Murinjo, Foto: ALO Foto Vip loža stadiona Crvene zvezde, na poluvremenu utakmice vrtela se oko najvišeg gosta utakmice Srbija - Portugal.

Litvanija za devedeset minuta igre nije imala nijedan šut u okvir gola, dok je Ukrajina mogla da slavi i ubedljivijim rezultatom. U narednom kolu očekuje nas revanš dve ekipe.

U ostalim mečevima koji su igrani od 18 časova, selekcija Engleske ubedljivo je savladala Bugarsku (4:0), kao i Island reprezentaciju Moldavije (3:0).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

BONUS VIDEO:

Gost ALO: Ljubisa Tumbaković o meču protiv Portugalije