Nenad Lalatović
printscreen
Nenad Lalatović

printscreen

Nenad Lalatović, Foto: printscreen

Fudbaleri Vojvodine su osvojili Kup Srbije posle boljeg izvođenje penala.

Ovo je drugi trofej u ovom takmičenju, a bez sumnje glavni tvorac ovog uspeha je trener tog tima, Nenad Lalatović.

"Trofej je osvojen na najslađi način. Moji fudbaleri su ostavili srce na terenu. Bilo je mnogo teško, na ličnom planu sam preživeo pakao. Vređali su me navijači Partizana od prvog do poslednjeg minuta. Ceo stadion se okomio na mene, bio sam jedina meta. Vređali su mi decu i porodicu i stigla ih je kazna. Ne božija, već kazna Nenada Lalatovića. Za pet dana sam ih dva puta pobedio, ostavio sam ih bez trofeja i poslao u prvo kolo kvalfikacija za Ligu Evrope. Toliko od mene, to je moja kazna za njih" – počeo je Nenad Lalatović.

Na društvenim mrežama neki navijači su predložili upravo Nenada Lalatovića za novog selektora Srbije, ovako je on odgovorio:

"Dugo je trajalo slavlje, nisam stigao da pogledam društvene mreže. U svakom slučaju hvala svima na podršci. Drago mi je ako tako misle" – kratak je bio Nenad Lalatović.

I navijači Crvene zvezde su se oglasili, smatraju da je Lalatović “zreo” da se vrati na užarenu klupu najtrofejnijeg srpskog kluba:

 Za kraj se zahvalio igračima na ogromnom uspehu i poručio da se vide 5. jula.

"Želeo bih još jednom da se zahvalim, pre svega, svojim igračima na hrabrosti i borbenosti. Hvala upravi kluba na čelu sa predsednikom Gajićem, direktorom Bajatovićem i sekretarom Vlaškalićem. Moji planovi su vezani smo za Vojvodinu. Idemo dalje, okupljamo se 5. jula u želji da napadnemo grupnu fazu Lige Evrope" – zaključio je Nenad Lalatović.

PROČITAJTE JOŠ: