Ljubiša Tumbaković
AP/
Ljubiša Tumbaković

AP/

Ljubiša Tumbaković, Foto: AP/

Licitacija oko naslednika Ljubiše Tumbakovića na mestu selektora Srbije počela je već u četvrtak uveče, odmah posle eliminacije od Škotske. Niko ne sumnja da će Tumbaković po okončanju Lige nacija i mečeva protiv Mađarske (nedelja) i Rusije (sreda) postati bivši selektor, samo je pitanje da li će sam otići ili će sačekati da ga smene. 

Ko bi po Vama trebalo da bude selektor Srbije u kvalifikacijama za Mondijal?

 

Na vrh top liste Tumbinih naslednika isplivalo je ime Dragana Stojkovića. Legendarni Piksi se već pet godina dovodi u vezu sa najproblematičnijom pozicijom srpskog fudbala, a sa više strana se može čuti da će ovog puta konačno postati selektor. Stojković je bez posla otkad je napustio Gvangžou RF, a deluje da je konačno raspoložen da sedne na klupu Orlova. 

Dragan Stojković Piksi

Blic/Marko Metlaš

Dragan Stojković Piksi, Foto: Marko Metlaš

Piksi je u ovom trenutku bez sumnje najbolji mogući kandidat. Narednih dana, posle zvaničnog odlaska Tumbakovića sa klupe, trebalo bi da počnu razgovori Stojkovića i čelnika FSS. Stojković (55) je u idealnim godinama, ima i zavidno trenersko iskustvo, i čini se da je pravi čovek za užarenu klupu Orlova koje već na proleće očekuje start kvalifikacija za Mondijal u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (10)

Delija iz Valjeva

14.11.2020 22:12

Samo Vladan Milojević može posrnulu reprezentaciju da vrati na pravi put.Isto je uradio sa Crvenom Zvezdom!!!!!

jos samo malo

14.11.2020 22:21

Pa i Kokeza mora da leti!

Zoki

14.11.2020 22:22

Veljko Paunović

Srbin

15.11.2020 03:31

E to vam je najveca greska sto ih odma menjate nakon poraza. Mora da prodje koja godina da se upozna sa igracima, zato i nemamo nikakav uspeh!

Dragan

15.11.2020 08:22

Samo se cudim sta ce to Stojkovicu,kakva reprezentacija da od cuvenog fudbalera i trenera u Japanu i Kini dodje fa ga bruka reprezentacija Srbije. Para ima koliko mu netreba ,obezbedjen je za citav zivot i bolje da sedi na dupe i neopterecuje i bruka svoju slavu koji je vec steko. Nece ovi fudbaleri da igraju ,treba da budu patriote da se bore ali oni kao zvezdice ponasaju se nonsalantno i bezvoljno i neznaju ni teci himne a i nenteresuje ih.

Pera

15.11.2020 08:28

Moze da dovedu i Murinja ,Gvardiolu ili nekog treceg.Dzaba.Ne igra trener vec igraci.Ove nase umisljene zvezde svojim nezalaganjem i losim odnosom prema reprezentaciji uvek sruse sav trud ljudi oko njih.Oni dodju da se vide,razmene iskustva i da se zezaju.Rezultat je uvek u drugom planu.Kada ste culi da se neki igrac izvinio za losu igru.Nikad.Zabole njih.Bitniji su splavovi,starlete i zezanje.

bager

15.11.2020 18:05

@Pera - Tacno tako Pero,,dodao bih oni dodju na provod a ne da se polome ,jer gade igraju u sezoni taj klub ih placa,povredjen gubi mnogo,misle na nastavak karijere itd,,kad su ograci dobri i trener je dobar nebitno ime,isto kao za roditelje ,oni su dobri ako i je dete dobrog vladanja ,poslusno,dobro uci itd bez obzira na strucnu spremu roditelja

Portir

15.11.2020 08:39

Kompletno rukovodstvo FSS se mora promeniti, a zek tada izabrati selektor sa integritetom.

XA XA

15.11.2020 17:02

PIKSI ZA DOZIVOTNOG SELEKTORA.

BanSi

15.11.2020 18:19

ma kakvi piksi I milojevic.poverenje treba ukazati zvezdanu terzicu,vidite sta napravi od zvezde.