Nejmar
AP
Nejmar

AP

Nejmar, Foto: AP

Prema medijima u Francuskoj, najuticajnija majka u svetu fudbala, Veronik, roditelj Adrijena Rabioa oglasila se zbog loše situacije njenog mezimca u PSŽ-u nakon što je on odbio da potpiše novi ugovor.

Pročitajte još:

Francuski fudbaler nije otputovao sa svojim saigračima u Katar, pa je zbog toga žestoko kažnjen, a u to vreme mu je umro deda, a otac završio u bolnici u Americi.

Njegov otac preminuo je dve nedelje nakon toga, a Veronik je Rabioa proglasila taocem.

- U PSŽ su ga zarobili, jedno je poštovanje ugovora, drugo je kad ti umru dvojica članova porodice za 20 dana, klub ne pokazuje nikakav respekt. Kažnjavaju neke igrače što zakasne par minuta na trening, drugi povređeni putuju po svetu i partijaju - misleći na Nejmara.

Rabio je već počeo da pregovara sa nekim klubovima, prvo se činilo da će preći u Barselonu, ali je klub iz Katalonije odustao od njega nakon dovođenja De Jonga.

Adrijen Rabio

EPA/Yoan Valat

Adrijen Rabio, Foto: EPA/Yoan Valat

Sam fudbaler je odbio prelazak u Totenhem, a kao moguće destinacije spominju se Liverpul, Mančester junajted i od skoro Real Madrid.

Povratnik na klupu Galaktikosa Zinedin Zidan smatra da bi Francuz mogao da bude zamena za Luku Modrića za nekoliko godina.

Rabio bi pristao na i na manju platu, ali želi da dobije 15 miliona iz razloga što dolazi bez obeštećenja.

Zinedin Zidan

AP

Zinedin Zidan, Foto: AP

Inače fudbaler PSŽ-a je bio izbačen i iz reprezentacije kada je odbio da bude rezerva fudbalerima koji putuju u Rusiju, a novu kaznu je "popio" i nakon što je bio u noćnom provodu na dan kada je njegov klub poražen u Ligi šampiona.

Trenutno trenira sam i čeka da mu istekne ugovor sa Svecima.