Aleksandar Pešić
Alo!/Vladimir Marković
Aleksandar Pešić

Alo!/Vladimir Marković

Aleksandar Pešić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Bivši napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić doživeo je nešto što se ne doživljava tako često. Popularni "Šilja" pretrpeo je salvu uvreda na sopstveni račun, a da stvar bude gora uputio mu ih je - Srbin?!

Na utakmici Beitara i Makabija iz Tel Aviva lopta je u jednom momentu izašla u aut, a kraj nje našli su se Pešić i trener domaćih, Novosađanin Slobodan Drapić. Tada je krenulo vređanje.

- Da li je rasizam kad ti trener protivničkog tima psuje srpsku majku i sestru? Šta je trebalo da uradim? Napustim teren možda? - napisao je Pešić na Instagramu nakon meča.

Nedugo nakon toga Pešić je okačio fotografiju Drapića uz poruku:

- Odakle je tvoja majka, Srbine?

Pešić je za "Mozzartsport" objasnio detaljnije čitavu situaciju.

- Mnogo toga sam već doživeo u karijeri, ali to kako se ponašao taj gospodin – nisam. Blago rečeno, sve mi je to bilo čudno. Prilikom jedne situacije neko od naših ili njihovih igrača je ostao da leži. Izbacili su loptu, ja sam kasnije ispoštovao fer-plej i gurnuo je u gol aut. Još sam rekao njihovim štoperima da neću da ih napadam prilikom prva dva, ili tri pasa. Hteo sam da budem pasivan i još ispoštujem fer-plej. Čini mi se da taj gospodin to nije shvatio - rekao je Pešić.

PROČITAJTE JOŠ: